Başak Burç Yorumları 23 Kasım 2021

Başak burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 23 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Günlük kaostan bir adım geri atın Başak. Örneğin, bugün güneş, dünyevi Yay burcuna ve ev, aile ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinize kayacak, bu da pillerinizi şarj etme ve sevdiklerinizle zaman geçirme zamanının geldiği anlamına geliyor. Bu arada, ay, toplulukla ilgili on birinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, hem Mars hem de Neptün ile uyumlu bağlantılar kuracaktır. Bu nedenle, tatil için izin alıyorsanız veya ailenizi ve arkadaşlarınızı görmek için eve dönüyorsanız, macera için özel birini yanınıza almaya karar verebilirsiniz.

Başak Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Kafanın içinde çok fazla kalıyorsan, ondan kurtulmak için bir şeyler yap. Koşullar sizi engellediği için biraz üzgün hissediyorsunuz, ancak bunun sizi bulunduğunuz yerde eğlenmekten alıkoymasına izin vermeyin. Her şeyin yakında serbest kalacağını biliyorsun.

Ne yaptığınız (ve nasıl yaptığınız) şimdi birçok insan tarafından fark edilecek.

Başak Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Son bir buçuk yılda çok fazla aile dramasıyla uğraşıyorsun, Başak. Güney ay düğümünün Yay burcundaki zamanı, bu alanda, özellikle ev yaşamınız ve erken yetiştirilmenizden kaynaklanan duygusal sorunlarınızda nelerin serbest bırakılması gerektiğini anlamanıza yardımcı oldu. Salı günü gökyüzü, güneşin güney düğümü ile birleştiğini görür ve bu arenalarda hala bırakılması gerekenleri anlamanıza yardımcı olur.

Başak Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Kendinizi işte ifade edin, Başak! Venüs, Mars’a altmış açı yapmaya devam ederken, işte kendinize güven duyuyorsunuz. Mars, sizi güç ve derinlikle konuşmaya teşvik eden iletişim sektörünüzü harekete geçirir. Bu arada Venüs, sanatsal vizyonunuza eğilmek için mükemmel olan yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzü tatlandırıyor. Gezegenler birlikte, kendinizi iş yerinde özgünlükle ifade etmeniz için size ilham veriyor. Altmışlık, yazma, öğretme ve hatta satış gibi iletişime dayalı bir iş için mükemmeldir! İçsel düşüncelerinizi ve diyaloğunuzu ifade etme tutkunuzun başkaları tarafından sıcak karşılandığını görebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.