Balık Haftalık Burç Yorumları (8 Kasım – 14 Kasım Haftası)

Balık burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası için burç yorumları neler? Balık burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası neler bekliyor? Balık burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 8 Kasım – 14 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Evren sizinle konuşuyor. Balık, kaynaktan mesajlar alıyorsunuz.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te, geleneksel bilgelik evinizde ve Venüs’ün Oğlak’ta yeni düşünce evinizde, İkizler’deki Kuzey Düğüm ile birleşim yapmasıyla başlar. Bugün önünüzde bir seçim var. Biri denenmiş ve gerçek bir yolu temsil eder. Diğeri ise yeni ve yaratıcı kavramları benimsemeyi gerektirir. Balık, dört yıllık bir diploma almak veya sadece birkaç ayda bitirebileceğiniz çevrimiçi hızlandırılmış bir program almak arasında seçim yapıyor olabilirsiniz. Belki de bugünün en zor yanı, Ivy League babanıza söyleyeceğiniz şeydir.

10 Kasım Çarşamba günü, Akrep burcundaki Merkür, Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen, maneviyat evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Balıklar, Evrenin planına yönlendirilmiş ve açık hissedebilirsiniz. Simyacı klasik kitabındaki çocuk gibi, dünyanın ruhunu duyuyorsunuz. Bugün spontane olun. Ve Evrenin işaretlerinin size rehberlik etmesine izin verin.

Balık Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Akrep mevsimi sizin için kutsal bir zamandır sevgili Balık, çünkü güneş haritanızın maneviyatı yöneten sektöründe parlıyor. Bu göksel yerleşim, özellikle sağlıklı ilişkileri çekmek söz konusu olduğunda, evrenle iletişim kurmak için mükemmeldir. Evrimleşmiş sevgiyi getirmek söz konusu olduğunda, iç huzurun ve kişisel gelişimin kilit faktörler olduğunu unutmayın.

Çalışma haftasının çoğunda sosyal ve işle ilgili konularla ilgilenirken, hafta sonu yaklaştıkça romantizm için yer olacak. On birincisinde, Kova burcu yönetici gezegenlerinizden biri olan Jüpiter ile bir ittifak kurarak size iyimserlik ve şans getiriyor. Auranızın tarif edilemez bir ışıltısı olacak, karizmanızı tavana vuracak. Gözünü diktiğin biri varsa, şimdi biraz flört etme zamanı.

Ay Balık burcunda ilerlerken, on üçüncü ayın da yolunuza iyi hisler getireceğinden emin olabilirsiniz. Luna’nın bu günkü yolculuğu sırasında, güneşle yardımcı enerji alışverişinde bulunurken, modern yönetici gezegeniniz Neptün ile bir ittifak oluşturacak. Bu titreşimler popülaritenizi artıracak, bu yüzden size biraz aşık olan birinden haber alabilirsiniz.

Balık Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ikinci haftası, kariyer yolunuzda öğrenmek ve gelişmek için yeni fırsatlar vaat ediyor. Balık, yeniliğinizden yararlanmaya hazır mısınız?

9-11 Kasım Salı ile Perşembe günleri arasında eğitim ve felsefe sektörünüzde Merkür Mars ile kavuşum yaptığında profesyonel becerilerinizi geliştirme fırsatları olabilir. Güçlü, zeki kavuşum öğrenmeye yönlendirilir. Bu, kariyer yolunda onlara hizmet edecek bir kurs veya seminer alan herkes için mükemmel bir geçiştir. Bununla birlikte, her iki gezegen de bilinçaltı yeteneklerinizi ve zayıflıklarınızı içeren Satürn’ü kare yapacak. Merkür Çarşamba ve Perşembe günleri Satürn ile kare açı yaptığında, öğrenme yeteneğinizden şüphe duyabilirsiniz. Bunu görme yeteneğinizde sizi güvensiz yapan, denenen bir proje veya görev olabilir. Yardım etmek için gizli yazma, konuşma ve düzenleme gücünden yararlanın! Mars, Salı’dan Cuma’ya kadar Satürn’le kare açı yapacak, bu da bir sonraki adımınızı başlatmakta zorluk çekebileceğinizi gösteriyor. Yeni bir şeye başlamak veya bir görevi tamamlamak için ilham bulmak zor olabilir. 12 Kasım Cuma günü güneş, Neptün retrosu ile üçgen açı yaptığında, profesyonel becerilerinizi geliştirirken hayal gücünüzü ve sezginizi kullanmak daha kolay olabilir.

Balık Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Aslına bakarsanız Pazartesi günleri bu kadar eğlenceli olmamalı. Ancak bu Pazartesi, en azından sizin için bir istisna. Yaratıcılığı, romantizmi, güveni ve daha birçok güzel şeyi deneyimlersiniz. Haftanın ortasına doğru sorumluluklarınıza ve rutininize bağlı kalın. İsteyeceğiniz en son şey, başkalarının dramına kapılmak. Cumartesi gününe yaklaştıkça işler kafa karıştırıcı olabilir, ancak tam olarak ne olduğunu anlamak için yüksek analitik becerilerinizi kullanabilirsiniz. Cumartesi gecesi ve Pazar günü, eski ile dışarı, yeni ile içeri!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.