Balık Burç Yorumları 26 Kasım 2021

Balık burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 26 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, günlük yaşam tarzınızı ve çalışma rutininizi çevreleyen temalara duygusal vurgu getirerek, sorumlu sağlık, günlük ritüeller ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı eviniz aracılığıyla ışıldamaya devam ediyor. Sevgilinizle yağmur kontrolü yapmayı tercih edebilirsiniz, ancak bunun tek nedeni çok uzun bir gün geçirmenizdir, Balık. Luna ayrıca Merkür ile yüzleşecek ve liderliği alma arzunuz ile her şeyin lojistiği arasında sürtüşme yaratacaktır. İptal etmek için çok mu geç? Ay'ın aynı anda genişleyen Jüpiter'e karşı çıkacağını ve bunun da olayları gerçekte olduğundan çok daha büyük gösterebileceğini unutmayın. Anlayışını kullan.

Balık Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Bekar olsanız da olmasanız da, olabilecek en kötü şekilde bir yapıya ihtiyacınız var. Sevdiğiniz hayatın şu anda gerçekten neye ihtiyacı olduğunu anlamanıza yardımcı olacak bir arkadaş edinmeniz gerekebilir.

Balık Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Zor ama ödüllendirici bir hafta olmuş olabilir, Balık! Yay enerjisinin tamamı kariyerinize ve başarılarınıza odaklandığından, Evrenin ilerlemek için oldukça hızlı bir şekilde ilerlediğini hissetmiş olabilirsiniz. Bununla birlikte, burcunuz Yay liderliğindeki geçişleri kareler, bu nedenle nasıl başlayacağınız veya ilk önce neye odaklanacağınız konusunda bir anlaşmazlık var. Enerji oradaydı ama potansiyel olarak dağılmış veya yayılmıştı. Bu nedenle, Yay mevsiminin sonuna kadar gerçekleştirmek istediğiniz birkaç hedef belirleyin. Bu astrolojik sezonda kariyerinizde çok ileri gitme potansiyeline sahipsiniz!

Bir arkadaşın taleplerini yerine getirmek, şu anda barışı korumanın gerekli bir yolu olabilir.

Balık Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün vücuduna geri dön, Balık. Hangi duygular yüzeyi kırmaya çalışıyor? Ay, günü yönetici gezegeniniz olan ruhsal Jüpiter ile karşıtlık içinde geçirir ve iş/yaşam dengenizde kalan bastırılmış duyguları kabul etmenize yardımcı olur. Yaklaşan iş projelerine son rötuşları yapın ve ilerlemeye hazırlanın. Daha sonra Luna, rasyonel Başak burcuna geçerek odağınızı yakın ilişkilere çevirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.