Aslan Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım – 5 Aralık Haftası)

Aslan burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 29 Kasım – 5 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güneş tutulması dünyanızı sallayabilir. Leo, önünde yeni bir yol var.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep burcunda, evinizin ve ailenizin evinde, kaynaklar evinizde Balık burcunda Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Muhtemelen yetenekli bir aileden geliyorsunuz. Hepiniz daha büyük bir amaç için bir araya gelirseniz neler başarabileceğinizi düşünün. Bugün Leo, bir aile şirketi kurmayı veya pasif gelir kaynakları yaratmak için kaynakları birleştirmeyi tartışabilirsiniz. Nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, bir aile beyin fırtınası oturumu yapın.

30 Kasım Salı günü Merkür, Yay burcunda, çocuk ve doğurganlık evinizde, ilişkiler evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Çocuklarınız varsa, bunlardan birinin tatil için eve bir sevgili getirmesi olasıdır. Ya da birisi hamileliği ilan ettiğinde aileniz genişliyor olabilir. Aileden biri evcil hayvan alıyor olabilir.


Aslan Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Güneş ve Merkür gökyüzünde bir ittifak oluştururken, sevgili Leo, 28 ve 29 Kasım’ı kendiniz, başarılarınız ve kişisel çıkarlarınız hakkında konuşmak için bir bahane olarak kullanın. Dikkat çekmek doğal olarak size gelir, ancak değer verdiğiniz ve gerçek bir ilgi duyduğunuz şeyler için tanınma kazandığınızdan emin olmak isteyeceksiniz. Buradaki enerji ortaya çıkmaya yardımcı olabileceğinden, bu gün akraba ruhlara dikkat edin. yeni arkadaşlıklar, fırsatlar ve romantik ilgi alanları.

Güneş, 1 Aralık’ta Satürn ile faydalı bir bağlantı paylaşacak ve ihtiyaç duyulan yerlerde sınırları belirlemenize yardımcı olacak. Resmi olarak bağlarınızı kesmeniz gereken herhangi bir eski sevgili varsa, şimdi bu bağlantıyı nihayet sona erdirmenin zamanı geldi. Artı tarafta, bu enerji çiçek açan ilişkilerde sağlıklı duvarlar oluşturmanıza yardımcı olabilir, böylece geçmişte yapmış olabileceğiniz tüm ilişki hatalarını aşabilirsiniz.

4 Aralık’taki güneş tutulması, kimliğinizi yeniden düşünmenizi sağlayabilir ve size gecikmiş kişisel değişiklikleri yapmanız için gereken gücü verebilir. Bu titreşimler aynı zamanda ruhsal aydınlanmayı da teşvik edebilir, bu nedenle bir doğa yürüyüşü veya meditasyon seansı için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


Aslan Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Olasılıklarla dolu heyecan verici bir hafta seni bekliyor Leo!

Güneş, 28-30 Kasım Pazar gününden Salı gününe kadar ateşli Yay burcunda Merkür ile kavuşum yaparken, yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzde tutkuyu körükler. Bu günlerde özellikle güçlü bir varlığınız olabilir; bu, bir ilk izlenim, sunum veya toplantı yapmak istiyorsanız mükemmeldir. Sanatsal vizyonunuz işinizi devraldıkça yaratıcılık potansiyelle yükselir. Elektronik tablo gibi basit görevler bile harika bir şekilde renk kodlu hale gelebilir veya biraz ustalıkla rötuşlanabilir! Heyecan bulaşıcı olabilir, bu nedenle çalışma ortamınız kıvılcımınız sayesinde coşkulu bir ton alabilir! Tüm hafta boyunca Venüs, Neptün’e de 60’lık açı yapacak ve hayal gücünüzü renklendirecek. Yaratıcı projelerinizi ve işteki ilişkilerinizi dönüştürmek için zamanınızın, enerjinizin ve paranızın daha fazlasını harcayabilirsiniz. Bu arada, Neptün istasyonları 1 Aralık Çarşamba günü direkt olarak size profesyonel dönüşüm ve kendi kendine hakim olma süreciniz konusunda netlik kazandırıyor.

Haftanın sonunda, 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcundaki yeni ay tam güneş tutulması sayesinde hava heyecandan vecde dönüşüyor.


Aslan Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Olay yerine yeni birileri Pazartesi günü büyük bir şey hakkında iki kez düşünmenizi sağlayacak, bu yüzden aklınızı döndürmeye hazır olun. Hafta ortası uğraşmak zorunda olduğunuz patrona veya herhangi bir otorite figürüne dikkat edin – onlar kendileriyle dolu olacaklardır. Partiye Perşembe ve Cuma günleri erken başlayın, çünkü gün boyu iyi bir sosyal enerji arayacaksınız. Hafta sonu en az bir ciddi tefekkür seansına neden olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.