Aslan Burç Yorumları 25 Kasım 2021

Aslan burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 25 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunu 25 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 25 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugünün astro-havasının her tarafında "Drama uyarısı" yazıyor, bu yüzden ateşi körükleme. Ay, burcunuzun üzerinde gezinerek sizi en içteki duygularınıza yaklaştırırken, duygusal doğrulama arzusunu tetikleyecek. Luna ayrıca aile meseleleriyle ilgili dördüncü evinizde Mars ve onuncu itibar eviniz aracılığıyla isyankar Uranüs ile yüzleşecek. Bu enerjinin bir dizi güç mücadelesini tetiklemeye meyilli olduğunu söylemek yetersiz kalır, bu yüzden bu, ne pahasına olursa olsun önemsizlikten kaçınmak için ipucunuz. Aynı şey aşk hayatınız için de geçerli, o halde tatili tek parça halinde atlatalım.

Aslan Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

İyi, özgecil enerji şu anda bilincinizi emer. Bugün kendinizi özellikle aziz gibi hissediyorsunuz, bu yüzden insanlarına her ne yapıyorlarsa yardım etmek için iyi bir zaman. Sormaya gerek yok. Ne yapılması gerektiğini biliyorsun, o yüzden meşgul ol.

Bugün fark edilmenizi sağlayacak bir şey üretmede büyük bir rolünüz olacak.

Aslan Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günkü kozmik manzara muhtemelen senin için birkaç gerilim yaratacak, Leo. Ayın burcunuzdaki varlığı, duygusal tepkilerinizi yoğunlaştırır ve kendinizi koruma ihtiyacınızı artırır, bu da sağlığınıza öncelik vermek ve aktif olarak kendinizi ifade etmek için ideal bir gün olmasını sağlar. Luna’nın özgürlük arayan Uranüs ve sinirli Mars ile olan çekişmesi, büyük olasılıkla, kamusal ve özel yaşamınız arasında var olan herhangi bir uykuda hayal kırıklığını harekete geçirecektir.

Aslan Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Kendini bilinçli hissetmek tipik olarak senin gibi değil, Leo. Ay burcunuzda olduğu için kendinizle ilgili bazı çekinceleriniz olabilir. İşteki kişiliğinizi veya işyerine katkılarınızı ikinci olarak tahmin edebilirsiniz. Neyse ki, yaratıcılık sektörünüz şu anda güneş enerjisiyle çalışıyor, bu nedenle kendinizi kısa bir döngüden çıkarmanın oldukça kolay olduğunu görebilirsiniz. Yay enerjisi sizden yeni bir şey denemenizi ve iş yerindeki yaratıcı risklerinizle ilgili olarak hareketli ancak esnek olmanızı istiyor. İş gününüz boyunca heyecanlı ve umutlu kalmanıza yardımcı olabilir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.