Aslan Burç Yorumları 23 Kasım 2021

Aslan burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 23 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Yengeç’te ve sizin kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle sona ermeden önce, erotik sekizinci seks eviniz, birleşmeler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla anlaşılması zor Neptün ile bağlantı kuracak. Telepatik iletişim çok mu? Ay ayrıca, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla, harekete geçen Mars’ı üçgen yapacak. Bu da, duygularınız ve harekete geçme arzunuz arasında tatlı bir sinerji yaratacaktır. Kalbini takip et, Leo. En kötü durum senaryosu? Ay’ın Plüton’a muhalefeti, bazı analiz felçlerini tetikleyebilir, ancak yalnızca bir durumun lojistiğini vurgulıyorsanız.

Aslan Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Belirli bir durumun tutma modelinden uçun. Eğer bir sevgilin ya da hoşlandığın biri varsa, işleri daha üst bir seviyeye çıkarmanın zamanı geldi. İyi eğlenceler için vaktiniz var ve sadece kolunuzda sizinle bir şeyler yapmaktan zevk alan biri varsa daha iyi olacaktır.

Herşey mümkün; tek gereken doğru yönü bilmek — ki bunu yaparsınız.

Aslan Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Evren sana romantizm konusunda yığınla önemli ders gönderiyor, Leo. Güney ay düğümünün son bir buçuk yılda Yay burcunda geçirdiği zaman, romantik ilgi alanlarına, cinselliğe ve kendi yaratıcı projelerine olan inancına yaklaşmanın alışılmamış yollarını bırakmana yardımcı oldu. Salı günü gökyüzü, yönetici gezegeninizi, aydınlatıcı güneşi, güney düğümü ile birleştiğini, enerji seviyelerini düşürdüğünü ve bu arenalarda hala baş gösteren diğer engelleri kabul etmenize yardımcı olduğunu görüyor.

Aslan Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Denge olduğunda hayat kolaydır, Leo. Venüs ve Mars arasındaki süregelen altmışlık, ev ve iş rutinlerinizi uyumlu hale getirir. Zamanınızı ve enerjinizi her iki alana da devretmenin daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Altmışlık kolay bir enerji olduğundan, her iki alanda da taahhütleri karşılayabileceğinizi görebilirsiniz. Yengeç burcunda ayın altında belirlediğiniz her iki alanda da hedeflere ulaşmanın neredeyse zahmetsiz olduğunu görebilirsiniz. Bu enerjiyi yüksek tutarsanız, zirveye çıkacağınızdan emin olabilirsiniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.