Aslan Burç Yorumları 22 Kasım 2021

Aslan burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün herhangi bir eleştiriyi adım adım atmaya çalışın. Kişisel değiller ve sizi doğru yöne yönlendirebilirler. Tavsiye vermek, özellikle sizin gibi gururlu biri için tavsiye almaktan çok daha eğlenceli.

Sen çarktaki bir dişliden fazlasısın ve yakında sesin herkes tarafından duyulacak.

Aslan Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendine iyi bak Leo. Ne de olsa ay, kapalı kapılar ardındaki hayatınızdan mahremiyet arzunuza kadar her şeyi vurgulayarak, kapalı onikinci gizli eviniz, rüyalar ve bilinçsiz kalıplarınızda parıldamaya devam ediyor. Her gün birlikte çalıştığınız birine aşık olmak? Bu, Venüs’ün günlük rutinler ve durum tespiti ile ilgili düzenli altıncı evinizden büyüleyici geçişini göz önünde bulundurursak hiç de şaşırtıcı değil. Bu nedenle, kendinize bakmakla flörtünüzü işyerinde sürdürmek arasında parçalanmış hissediyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, Venüs’ün dördüncü ev eviniz aracılığıyla altmışlık Mars’ı, bir iradenin olduğu yerde bir yol olduğu anlamına gelir. O yüzden asla asla deme.

Aslan Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün küçük kozanda biraz zaman geçir, Leo. Çaresizce dinlenmeye ve iyileşmeye ihtiyacınız var, bu yüzden her şeyin üstünde üretken olmak için kendinizi fazla zorlamayın. Ayın Yengeç burcundaki varlığı sizi uzun bir banyo yapmaya, rahatlatıcı bir kitap okumaya ve genellikle biraz yalnız kalarak sakinleşmeye teşvik eder. Küçük şeyleri dert etmeyin ve huzurunuzu ön planda tutun!

Aslan Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Çalışma haftanız başlarken, ay Yengeç burcuna girer ve bu hafta başarmak istediklerinizi düşünmenizi ister. İç gözlemsel ay, potansiyelinizi akla getirir. Leo, bu hafta işte ne kadar ilerleyebilirsin ve neyi başarabilirsin? Yay burcundaki güneş, yaratıcılık sektörünüze güç verdiğinden, sanatsal bir yola çağrıldığınızı hissedebilirsiniz. Venüs bugün Mars ile bir haftalık altmışlık açısına başlarken, hedeflerinizin bir iş-yaşam dengesi etrafında döndüğünü görebilirsiniz. Çalışma haftanızdan en iyi şekilde yararlanmak için sınırsız potansiyeliniz var!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.