Akrep Haftalık Burç Yorumları (22 Kasım – 28 Kasım Haftası)

Akrep burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası neler bekliyor? Akrep burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 22 Kasım – 28 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta insanlar size sırlarını itiraf edecekler. Akrep, gerçeği öğreniyorsun.

21 Kasım Pazar günü, kendi burcunuzdaki Akrep burcundaki Merkür ile iletişim evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün birisi size gelip her şeyi itiraf edebilir. Hatalar, güvensizlikler ve hatta cesedi nereye gömdükleri hakkında konuşurlar. Gerçeği bulmak doğal yeteneklerinizden biridir, ancak bugün diğer insanların derin karanlık sırlarına daha fazla erişiminiz var.

23 Kasım Salı günü, para evinizdeki Yay burcundaki güneş, yatırım evinizdeki Kuzey Düğümü ile karşıt açı yapıyor. Varlıklarınızı gözden geçirme zamanı. Bugün mevcut sayısız yatırım fırsatını keşfediyor olabilirsiniz. Akrep, güneş en az bir ay boyunca para evinizde olacak ve bu da bazı kararlar almak için zamanınız olduğu anlamına geliyor.

Akrep Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ayın Yengeç burcuna girdiği yirmibirinci ayın akşamı, haritanızın ruhsal bağlantıyı yöneten bölümünü harekete geçiren bir huzur duygusu üzerinize inecek. Bu titreşimler size büyük bir iyileşme ve rahatlama duygusu getirecek ve son altı ay içinde meydana gelmiş olabilecek herhangi bir romantik hayal kırıklığından kurtulmanıza izin verecektir. Son zamanlarda kendinizi ilhamsız hissediyorsanız, ayın yönetici gezegeniniz Mars ve rüya gibi Neptün ile tatlı bağlantılarını paylaştığı yirmi üçüncü ayın sabahında yaratıcı enerjiniz bir kez daha akmaya başlayacak. Bu gün duygularınızı işlemek için sanatsal bir çıkış kullanın ve gizemli bir hayranın dikkatini çekebileceğinden çalışmanızı sergilemekten korkmayın.

Aslan burcunun genişleyen Jüpiter ile karşı karşıya geldiği yirmi dördüncü ayda, başkalarının söylediklerinin veya düşündüklerinin kafanıza girmesine izin vermemeye çalışın. Etrafınızdakilerin meşgul olabileceği kötü niyetli dedikodulara katılmanıza hizmet etmeyecek ve dahil olmak nihayetinde egonuzun darbe almasına neden olabilir. Romantizm peşinde koşmak veya sosyalleşmek yerine, akşamı evde kendi ihtiyaçlarınızla ilgilenerek geçirin; ertesi gün sosyal olarak etkileşim kurmak için daha donanımlı hissedeceksiniz.

Akrep Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Biraz para kazanmaya hazır mısın tatlım? Bu hafta finansal durumunuzu vurgulayan farklı bir ton alıyor!

21 Kasım Pazar günü, güneşin canlı Yay burcunuzdan ayrıldığı zaman, sezonunuz sona eriyor. Yay mevsimi, para ve değer sektörünüzde bir ilham ateşi yakar! Yay mevsimi, para geldiği kadar kolay gelebileceğinden, mali bir dalgalanma fark edebileceğiniz bir zamandır. Daha fazla para kazanmak istiyorsanız, 24 Kasım Çarşamba günü Merkür Yay burcuna girdikten sonra bu konuşmayı başlatmayı düşünmelisiniz. Merkür mali tarafınıza geldiğinde, amirlerinizle maaşınız hakkında konuşmak daha kolay olabilir. Yay burcundaki Merkür hızlı bir şekilde ateşli bir sıkıntıya eğilebileceğinden, işler yolunda gitmezse yakalama ısınmaz. Mars Venüs’ü sekstil yaptığından, konuşmalar konusunda muhtemelen biraz şansınız olacak! Uyumlu altmışlık tüm hafta boyunca devam edecek, bu nedenle bu konuşmaya nasıl yaklaşmanız gerektiğini düşünmek için mükemmel bir geçiş olacak.

Son olarak, 27 Kasım Cumartesi günü Başak burcundaki son çeyrek ayda, uzun vadeli kariyer hedeflerinizi mevcut çabalarınızla eşleşecek şekilde düzenlemelisiniz.

Akrep Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Nasıl ilerleyeceğinize dair farklı fikirleriniz sayesinde bu haftanın başlarında kendinizi bir arkadaşınızla veya oda arkadaşınızla boğuşurken bulabilirsiniz. Zirveye çıkamayabilirsiniz, ancak hemen geri çekilmediğinizden emin olun. Daha sonra, başkası ne düşünürse düşünsün, yeniden dekore etme veya evin etrafındaki eşyaları karıştırma dürtüsüne kapıldıkça hareket etmek için biraz alana ihtiyacın olacak. Herhangi bir çatışmayı Cuma’ya veya ötesine uzatabilirseniz, varsayılan olarak kazanırsınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.