Akrep Burç Yorumları 29 Kasım 2021

Akrep burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 29 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Kasım 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kadim hükümdarınız Mars, burcunuzdan dolayı cızırdamaya devam ediyor, bu da sizin gücünüzde mazeretsiz bir şekilde durduğunuz anlamına geliyor, Akrep. Özel birine aşık olmak? Mars, aşk, tutku ve zevkle dolu beşinci evinizdeki romantik yolculuğunun ortasında büyüleyici Neptün ile üçgen açı yapacağı için şanslısınız. Sen özünde bir manifestosun, bu yüzden evrene yaydığın enerjiye dikkat et – kişisel ve/veya profesyonel olarak konuşsun. Bunu akılda tutarak, ay, uykulu on ikinci sırlar, kapanış ve bilinçaltı zihninize girecek, bu yüzden bu süre zarfında kendinizi engellenmiş hissediyorsanız, geri adım atmaktan çekinmeyin.


29 Kasım 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Topluluğunuz şu anda bir kargaşa içinde. Komşular veya ev arkadaşları çıldırıyor ve sorunlara neden oluyor, ancak bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok. Bırakın yaramazlıklarını üstlensinler ve kendi başlarına yerleşmelerini beklesinler.


29 Kasım 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün biraz kaybolmuş hissediyorsanız, sabrınız için ailenize sarılın.


29 Kasım 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günü gökyüzünün altında gerçekler parmaklarınızın ucundan kayıp gidiyor gibi görünüyor, Akrep. Yönetici gezegeniniz, Mars’a askerlik yapıyor, hayali Neptün ile pürüzsüz bir bağlantıyla büyülenmiş durumda. Bu yön, enerji seviyelerini düşürmeye, hayal gücünü artırmaya çalışır ve ilham veren vizyonlarınıza göre yaratıcı bir şekilde hareket etmenizi sağlar. Sosyal profilinizi düşük tuttuğunuz sürece, yaratıcı projelerle uğraşmak için ideal bir gün.


29 Kasım 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güneş kavuşumu Merkür sayesinde mali durumunuz ve değer kavramınız aklınızın bir köşesinde kalırken, ödemeniz hakkında konuşmaya hazır hissedebilirsiniz. Ek olarak, Mars bugün Venüs’ü altmışlık açı yapıyor, böylece sahip olduğunuz yetenek ve beceriler konusunda nispeten kendinden emin hissedebilirsiniz. Akrep burcu, hitap etmekte tereddüt duyabileceğiniz becerilerinize göre ödeme almayı gündeme getirdi. Bununla birlikte, Mercurial yeteneklerinizin işinizdeki en büyük becerileriniz olduğunu zaten bildiğinizden, sekstil size ihtiyacınız olan güveni verir. Bunu amirlerinizle konuşmanın zamanı geldi!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.