Akrep Burç Yorumları 23 Kasım 2021

Akrep burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 23 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, sezgisel olarak heyecan verici yeni bir başlangıca doğru yönlendiriliyorsunuz. Bilgin olsun, bu akşam güneşin heyecan arayan Yay burcuna geçişinin ötesine geçiyor. Bununla birlikte, Luna, egzotik dokuzuncu macera ve genişleme eviniz aracılığıyla duygusal Yengeç’e dönüşmeden önce, romantik beşinci aşk, zevk ve kendini ifade etme eviniz aracılığıyla Neptün ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacaktır. Yani, ister şu anda bekar olun, ister çoktan sarhoş olun, kalbiniz istediğini istiyor ve artık adım atmaya hazırsınız. Luna ayrıca geleneksel cetveliniz Mars’ı üçgen yapacak, bu da sizin de ateşli bir tutkuyla cızırdadığınız anlamına geliyor.

Akrep Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şeyi gerçekten istiyorsan, bu bir uyarı işareti olmalı. O yeni oyuncak için nakit veya kredi vererek tahmin ettiğinizden daha büyük bir risk alıyorsunuz. Büyük bir şey gibi görünen bir şeyi kaybetmek anlamına gelse bile, bir veya iki gün sakinleşmeyi deneyin.

Bir gün karşınıza çıkabilecek engellerden korkmayın; şimdi kendinden emin hareket et.

Akrep Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Evren, uzun süredir devam eden özgüven sorunlarından kurtulma yeteneğinizi sürekli olarak test ediyor, Akrep. Yay burcunun güney ay düğümü, son bir buçuk yıldır bu işi yapmanız için size baskı yapıyor ve bugünün güneş ile güney ay düğümü birleşmesi, hala yolda duran tüm tıkanıklıkları aydınlatmak için çalışıyor. Kendi değeriniz, kaynaklarınız ve yetenekleriniz etrafında hareket eden duyguları incelemek için bir vuruş yapın.

Akrep Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, Mercurial becerileriniz işte nasıl değerlendirilir? Güneş finans sektörünüzü heyecanlandırır, bu da biraz para kazanma dürtünüzü artırabilir, tatlım! Bu arada, Venüs, iş yerindeki duruşunuzu kolayca iletmenizi sağlayan Mars’ı sextiles. Sözleriniz güçle artıyor gibi göründüğünden, işyerindeki varlığınızın özellikle cesur olduğunu görebilirsiniz. İşyerinde ne kadar çok şey paylaşırsanız, o kadar çok etkiniz olur. Konuşma, yazma, düzenleme ve hatta mentorluk gibi Mercurial becerileriniz işte çok aranır. İş arkadaşlarınız katkılarınıza ne kadar değer verdiklerini fark ederse şaşırmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.