Akrep Burç Yorumları 22 Kasım 2021

Akrep burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Paranoyaklaşma! Rahatlamaya çalışın ve ilginin tadını çıkarın. Sonuçta, şu anda spot ışığında en rahatsınız. Tüm bu vahşi bakışları hayranlık ve çekiciliğe bağlayabilirsiniz. Ve endişelenme. Sanki kimse zihninizi okuyabiliyormuş gibi değil.

Normal günlük rutininize beklenmedik bir meydan okumadan ilham alabilirsiniz.

Akrep Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Son dakika planları yapma Akrep. Örneğin, bugünün Yengeç ayı, bilgelik, dünyevi girişimler ve bilinmeyen bölgeyle ilgili geniş dokuzuncu evinizi tutuşturmaya devam edecek, inanç sistemlerinizi ve uzun vadeli vizyonlarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Yakalayış? Ay, sorumlu günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleri aracılığıyla, yaralı şifacı Chiron ile eş zamanlı olarak karşı karşıya gelecek. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bu süre zarfında belirli bir durumun lojistiğini vurgulamak kolaydır, bu nedenle geleceğe odaklanmak size kalmış. Geçmişi geride bırakmaya hazır mısınız?

Akrep Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep, önümüzdeki günlerde işler senin için tatlılaşıyor. Yönetici gezegeniniz, kendi kendini motive eden Mars, önümüzdeki hafta boyunca kendisini hediye taşıyan Venüs ile tatlı bir buluşmaya kilitlenmiş buluyor. Bu eşleştirme, uygun gördüğünüz şekilde uygulamanız için sizi büyüleyici, ışıltılı ve romantik enerjiyle doldurmaya çalışır. Konfor alanınızdan çıkmak ve ilgilendiğiniz birine yaklaşmak veya yaratıcı bir projeye başlamak için ideal bir zaman.

Akrep Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sana ne ilham veriyor, Akrep? Ay, diğer su burcu Yengeç burcuna girdiğinden, kariyer yolunuzda yeni maceralara atılmaya hazır hissedebilirsiniz! Ay, özgürlük, motivasyon ve eğitimden ilham alır. Ufkunuzu genişletmek için yeni fırsatları araştırma zamanı gelebilir. İş yerinizin herhangi bir seminer, kurs veya çalıştay sunup sunmadığını görmek için amirlerinizle görüşmeyi düşünün. Artı, Venüs bugün Mars’a altmış açısına başlarken, başarı için kendi kendini motive etme yeteneğinden emin hissedeceksin! Şu anda hangi fırsatların sunulduğunu görmek için çalışma topluluğunuza ulaşın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.