Yengeç Haftalık Burç Yorumları (4 Ekim – 10 Ekim Haftası)

Yengeç burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası neler bekliyor? Yengeç burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 4 Ekim – 10 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta enerji, geleceğiniz için bir fırlatma rampası olarak evinize odaklanıyor. Kanser, geri sayım başladı.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, evinizin ve ailenizin evinizde Terazi’de Merkür gerilemesi ile başlar, kaynaklar evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapar. Merkür geri harekette olduğuna göre, evinizin finansal bir kaynak olabileceği fikrini tekrar gözden geçiriyor olabilirsiniz. İpoteğinizi yeniden finanse etmeyi, boş bir oda kiralamayı veya garajınızda küçük bir işletme kurmayı düşünebilirsiniz. Artık bir planınız var ve şans sizden yana. Yengeç, başlamak için güzel bir gün.

Hafta ortasında, 6 Ekim Çarşamba günü, Terazi burcundaki Mars, vakıflar evinizde, gelecekteki evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Aynı gün Terazi burcunda yeni ay meydana geliyor. Gelecekteki bir meditasyon yapmayı düşünün. Zihninizin gözünde, bundan bir yıl sonraki zaman çizelgenizden çıkın ve hayatınızı görün. Yengeç, kendine aynı işe, aynı ilişkiye, aynı faturalara ve yükümlülüklere sahip olup olmadığını sor. Ve sonra kendinize neyi değiştirmek istediğinizi sorun. Bugün küçük değişiklikler gelecekte çok farklı bir hayat yaratabilir.

Yengeç Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yatağınız şu anda sizi çağırıyor. Bu doğru, sevgili Yengeç, 6 Ekim’deki Terazi yeni ayının altında sevimli ve sıcacık olmanın zamanı geldi. Akşamı, Netflix’te birkaç atıştırmalık ve yanınızdaki diğer önemli kişiyle dolu dolu bir şovla dinlenerek ve imar ederek geçirin. Bu, ikinizin de yakından aynı sayfada olmanız için bağlantı kurmak ve sarılmak için harika bir zaman.

Ayrıca birbirimizi daha iyi tanımak için harika bir zaman. Düşüncelerini anlamak ve ilgi alanlarına katılmak için zaman ayırın. Partnerinizin düşündüğünüzden tamamen farklı bir insan olduğunu keşfedebilirsiniz – hayal ettiğinizden daha iyi ve daha şaşırtıcı olduklarını kanıtlayabilirler.

Evde kalıp evcilik oynamak istiyorsanız, o zaman evde birlikte tadilat yapın. Hem boya renklerini bir arada seçmek hem de mevsim değişiklikleri ile evinize çekidüzen vermek sizin için çok eğlenceli olacak. Yerinizi aydınlatan birkaç yeni mobilya parçası almaya bile karar verebilirsiniz. Partnerinizi ve evinizi göstererek onları eğlendirmek için arkadaşlarınızı ve ailenizi akşam yemeğine davet edin.

Yengeç Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının ilk haftası profesyonel anlamda ilham verici olabilir! Yengeç, ne inşa etmeyi hayal ediyorsun?

Terazi liderliğindeki geçişlerin çoğu, ev ve aile görüşlerinizi önemli ölçüde etkiliyor. Özellikle profesyonelliğe fazla odaklanmışsanız, tüm hafta boyunca evde veya ailenizle vakit geçirmeye daha yatkın hissedebilirsiniz. İş/yaşam programınızı dengelemeye başlamanın zamanı gelmiş olabilir, özellikle de iş ev yaşamınızdan zaman alıyorsa.

6 Ekim Çarşamba günü yeni ayın altında evinizi, ailenizi ve temelinizi genişletmek için sonsuz fırsatlara sahipsiniz. Bununla birlikte, genişleme genellikle bir bedelle birlikte gelir. Yeni ay, taşınma, ev tadilatı, ailenizi genişletme veya bir vakıf kurma dileme zamanı olabilir. Ancak bu, istediğiniz geçim kaynağını sürdürmek için işyerinde biraz fazladan para kazanmak için evden uzakta daha fazla zaman gerektirebilir. Yeni ay, hem kariyer hem de ailevi dönüm noktalarına ulaşabilmeniz için daha iyi bir iş/yaşam dengesi gösterme zamanı olarak da ortaya çıkabilir.

Yengeç Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Tüm dünya sizi bir şeyler yapmaya veya bir karara varmaya zorluyor gibi geliyor, ancak başka birinin programına göre çalışmak zorunda olmadığınızı unutmayın. Sizin için doğru hızda ilerleyin ve hafta ortasına kadar önemli herkesin mutlu bir şekilde sizi yakalamanızı beklediğini göreceksiniz – ve çoğu söyleyeceklerinizi duymaya hazır. Hafta sonu sizin için biraz fazla yoğun olabilir, ancak bunu düşük anahtarda tutabilir ve sadece bir kişiye veya olaya odaklanabilirseniz, o zaman iyi olmalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.