Yengeç Haftalık Burç Yorumları (11 Ekim – 17 Ekim Haftası)

Yengeç burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası neler bekliyor? Yengeç burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 11 Ekim – 17 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, deneme eşittir kötü, denenmiş ve gerçek eşittir iyi. Yengeç, bildiklerine bağlı kal.

12 Ekim Salı günü evinizin ve mutfaklarınızın olduğu evinizde Terazi burcunda geri giden Merkür, yeni deneyimler evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bugün mutfağı denemeyi düşünebilirsiniz, ancak bu size beklenmedik ve muhtemelen hoş olmayan sonuçlar getirebilir. Pişirmeye başlamadan önce son kullanma tarihlerini kontrol edin. Ve dışarıda yemek yiyorsanız, oldukça aşina olduğunuz bir yere gitmeyi düşünün.

Haftanın ortasına doğru 13 Ekim Çarşamba günü, sağlık ve esenlik evinizdeki Yay burcundaki Venüs, koruma evinizdeki Kova burcundaki Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün kendinize nasıl baktığınızı gözden geçiriyor olabilirsiniz. Belki yoga yapmak ya da “orman banyosu” gibi daha egzotik bir şey yapmak istersiniz. Yengeç burcu, doğayla temasa geçmek, ormanda yürümek ve sonbahar havasını solumak, kendinizi yenilenmiş hissetmenize yardımcı olabilir.

Yengeç Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta, samimiyeti derin bir düzeyde anlamak zor olabilir. 23 Mayıs’tan beri Kova burcunda ay yürüyüşü yaptıktan sonra 10 Ekim’de Satürn yön değiştirdiğinde, kalbinizi katılaştırmak istiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu, 15 Ekim’de Terazi güneşi ve Jüpiter gerilemesi Kova’da birleştiğinde, siz ve eşiniz, hatta arkadaşlarınız arasında sınırlar oluşturmak anlamına gelir.

Bu yolu seçmemenizin nedeni, başkalarının cömertliğinizi ve nezaketinizi, karşılığında adil bir şekilde karşılık vermeden kabul ettiğini hissetmenizdir. İnsanlarla sınırlar oluşturmadan önce, ilişkilerinizde drama olmasını önlemek için nasıl hissettiğinizi açıklamaya çalışın. Basit bir konuşmanın, sorunları içsel olarak anlamak ve üzerinde derin derin düşünmek için çok fazla çaba sarf etmeden sorunları açacağını ve durumu iyileştireceğini görebilirsiniz.

Ayrıca hak ettiğiniz saygının size gösterilmediğini de hissediyor olabilirsiniz. Bu ister bir hediye, ister çiçek, hatta diğer önemli kişi tarafından yapılan bir akşam yemeği şeklinde olsun, olduğunuz harika insan gibi muamele görmek istiyorsunuz. Partnerinizden bu nezaketi istemenizde bir sakınca yoktur. Sağlıklı bir dinamik oluşturmak için ihtiyaçlarınızın karşılandığından emin olun.

Yengeç Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının tonu bu haftadan itibaren biraz daha ciddileşmek üzere. Kanser, profesyonel çabalarınız hakkında daha ciddi olmanız için çağrılıyorsunuz.

Başlamak için, 10 Ekim Pazar günü Satürn istasyonları direkt olarak yola çıkıyor. Satürn istasyonları yön verdiğinde, artık yatırımlarınızı benzersiz özelliklerinize göre yeniden inşa etmeyi planlayabilirsiniz. Satürn akıllıca yatırım yapmanızı istiyor, çünkü kariyerinize yapılan yatırımların olgunlaşması zaman alıyor. Ek olarak, Satürn’ün doğrudan varlığı, profesyonel yolunuzu dönüştürmek için olası veya alışılmadık yollar aramanızı teşvik edebilir. Ardından 12 Ekim Salı günü karşı burcunuz Oğlak’ta ilk dördün olacak. Lunation tamamen inisiyatifle ilgilidir. Satürn’ün daha sonra ideal özelliklerine göre yapılandırabileceği iş ortaklıklarını ve sözleşmeleri yerine getirmek için kapitalist ay enerjisini kullanabilirsiniz. Bu iki geçiş, profesyonel gelişiminizi büyük ölçüde şekillendirebilir.

Çalışma haftanız, 13-14 Ekim Çarşamba ve Perşembe günleri arasında Venüs Satürn’e altmışlık açıyla yaklaşırken dostça bir notla sona eriyor. Bu güzel altmışlık çalışma ortamınıza olumlu bir ışık tutuyor. İş arkadaşları arkadaş canlısı görünebilir ve çalışmak daha keyifli olabilir. İş yerinizde iş arkadaşlarınıza yatırım yapmanın tam zamanı olabilir!

Yengeç Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı, yeni şeylere başlamak için mükemmeldir. Yeni bir aşk bağlantısı, yeni bir konser veya hatta yeni bir şehir olabilir – ama enerjinizi farklı bir yere odaklamalısınız. Daha sonra anlaşmadan umduğunuzdan daha iyi bir şey elde ettiğinizi göreceksiniz, ancak bunu hak ettiğinizi bileceksiniz. Bu hafta sonu tüm planlarınız aksamadan gerçekleşecek, bu yüzden küçük şeyler için endişelenmeyin (eğer eğlenmeyi sevmiyorsanız).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.