Yengeç Burç Yorumları 9 Ekim 2021

Yengeç burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı arkadaşına geç saate kadar çalıştığını söyle, Yengeç. Bu günlerde yaptığınız şeyi gerçekten seviyorsunuz, bu her zaman bir artı. Bununla birlikte, hem ay hem de Venüs, sorumlu günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı evinizin üzerinde gezinirken, aslında kendinizi işte kaybetmek oldukça kolaydır, bu yüzden bunu ilettiğinizden emin olun. Başka bir notta, bekar olan ve Bay veya Bayan Doğru’yu arayanlarınız için, Venüs’ün günlük rutin altıncı evinizden baştan çıkarıcı geçişi, işyerinde veya en az sevdiğiniz yerde aşkı bulma olasılığınızı artırır. bekle. Bu arada, etkilemek için giyin.

Yengeç Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendine empoze ettiğin kurallar başka bir yerden geliyor, biliyorsun. Kim ne derse desin acelesi yok. Bir şeye geç kalmayı deneyin ve ne olduğunu görün – sorunsuz bir şekilde kurtulduğunuza şaşırabilirsiniz.

Yengeç Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Hafta sonu için çok şükür, Yengeç! Güneş, Mars ve Merkür gerilemesi Terazi burcunda birleştiğinden, bu yoğun enerji evinizde ve ailenizdedir. Bugün işiniz varsa, belki uzaktan çalışmak mümkündür. Bunun dışında günümüzün enerjisi çok ev sahibi olduğu için işe gitmek zor olabilir. Bugün çalışmıyorsanız, o zaman büyük bağlantı, evde çalışma haftanızdan kurtulmak için mükemmeldir. Hatta aileye yetişmek veya aileyi görmek için zaman ayırmayı da düşünmelisiniz!

Neşeli bir pop şarkısı gibi, başkalarıyla uyum içindesiniz ve iyi titreşimlere ilham veriyorsunuz.

Yengeç Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Çeşitli kozmik aksiyonlar, Cumartesi günü gökyüzünü canlı bir şekilde renklendiriyor, Yengeç. Derin duygulu ay ve Venüs, günü kaderin güney düğümü ile kucaklaşarak, mevcut çalışma ortamınız ve koşullarınızla ilgili büyümüş değerlere dokunarak geçirir. Başka bir yerde, geri giden Merkür, güneş ve Mars ile buluşuyor. Bu eşleştirme, yaşam alanınıza veya aile bağlantılarınıza aydınlatıcı haberler veya içgörüler getirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.