Yengeç Burç Yorumları 8 Ekim 2021

Yengeç burcunun 8 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 8 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 8 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 8 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 8 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 8 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Küçük bir rüya gör, Yengeç. Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizi tutuşturmaya devam ediyor ve bu süreçte yakalanması zor Neptün ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacak. Bekar veya zaten bir bağlantı içindeyseniz, muhtemelen ufka bakıyor ve aşkta sonsuz olasılıklar hakkında hayal kuruyorsunuz. Başka bir kayda göre, önemli diğerlerinden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla ayın Plüton’a altmışlığı, karışıma bir duygusal yoğunluk ve tabu hisleri katmanı ekler. Hatta birine tamamen ve tamamen aşık olabilirsiniz, bu yüzden bu süre zarfında tezahürlerinize dikkat edin. İşler göründüğü gibi olmayabilir.

Yengeç Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Tüm dünya birkaç anahtar kelime ile açılabilir. Bir şeyleri çözmek istiyorsun ve bunu yapmak için iyi bir konumdasın. Arkanıza yaslanın ve bir şeyler düşünün – ya da dışarı çıkın ve yeni bir şeyler keşfedin.

Yengeç Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Ay, hafta sonu için tam zamanında Akrep’e giriyor, Yengeç. Bu haftadan sonra işe ara vermeniz gerekebilir. Kendinizi içine kapanık, yorgun veya iş rutininize ara vermeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Ay enerjisi sizi biraz neşe uyandıran bir şey yapmaya davet ediyor. Belki de iş rutininizdeki molanız bir tutku projesi üzerinde çalışmak veya en sevdiğiniz meslektaşınızla öğle yemeğine çıkmaktır. Mola, bu gece iş bittikten sonra yapmayı planladığınız şey olabilir. Ne yaparsanız yapın, ay enerjisine yaslanın.

Etrafınıza yakından bakın. Anlamak hakkında öğrenilecek önemli dersler var.

Yengeç Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Zevk, Cuma gününün kozmik manzarası Yengeç’in altında hüküm sürüyor. Masanızdan uzaklaşın ve ay şehvetli Akrep’te süzülürken size zevk veren şeyle yeniden tanışın. Randevu gecesi planlamak, yaratıcı aktivitelere dalmak ya da sadece dışarıda oturup TV karşısında eğlenmek için ideal bir gün. Luna’nın düzensiz Uranüs ile karşıtlığı, arkadaş gruplarından veya sosyal ağınızdan sürpriz haberler getirebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.