Yengeç Burç Yorumları 7 Ekim 2021

Yengeç burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 7 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay’ın Akrep’ten geçen gizemli geçişi ve aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin ortasında, duygular yoğunlaşmaya başlar ve manyetik çekiciliğinizin gücünden özür dilemeden yararlanırsınız. Sevimli iş arkadaşına aşık olmak, Cancer? Bekar veya zaten romantik bir bağlantı içinde olan Venüs’ün egzotik Yay burcuna geçişi ve sorumlu günlük rutin ve titizlik altıncı eviniz, günlük yaşamınıza uyum, romantizm ve bolluk getirir. Daha fazla olmasa da aynı derecede tatmin edici olan daha fazla öz-sevgi geliştirmeye karar verebileceğinizi unutmayın. Ancak bugünün zorluğu, kısıtlama duygularını tetikleyebileceğinden, Luna’nın Satürn karesinden kaynaklanabilir.

Yengeç Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Sezgileriniz her zamankinden daha güçlü. Adaçayı kır ve küçük bir ev temizleme töreni yapmaya hazırlan. İçeride kalıp ruhunuzla iletişim kurmaya bahse giriyorsunuz çünkü şu anda pek bir şey yapacak durumda değilsiniz.

Yengeç Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bir enerji artışı hakkında konuşun, Yengeç! Venüs bugün Yay burcuna geçtiğinde, işte ihtiyacınız olan güven artışı bu olabilir. Cesur Yay burcundaki Tatlı Venüs, bir işyerinde ihtiyacınız olan şeyler konusunda sizden önde olmanızı istiyor. Bu orman yangını enerjisini somutlaştırırsanız, işteki varlığınız yaşamdan daha büyük olabilir. Daha açık sözlü ve şamatacı olabilir, hatta mizah yoluyla bağlantılarınızı derinleştirebilirsiniz. Venüs ayrıca sizi büyüleyici bir şekilde doğrudan olmaya etkileyebilir, bu da işin finansal boyutunda size yardımcı olabilir.

Bugün güvendiğiniz insanların çemberinin genişlediğini göreceksiniz. Hepsini dahil et.

Yengeç Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Yengeç için ev ve aile hayatından daha önemli birkaç şey vardır. Perşembe günkü gökyüzü, aydınlatıcı güneş kızgın Mars’la birleşirken, bu kutsal arenada yer alan mevcut hikayeye açıklayıcı bir ışık tutuyor. Bu eşleştirme, ikamet ettiğiniz yerde atılacak olan uykusuzlukları ve eylemleri gösterir. Bu arada tatlandırıcı Venüs, Yay burcuna doğru ilerler ve çalışma ortamınızda daha güçlü bağlar ve ittifaklar kurmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.