Yengeç Burç Yorumları 4 Ekim 2021

Yengeç burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendiniz deneyimleyene kadar herhangi bir varsayımda bulunmayın, Yengeç. İster bekar olun, ister alıngan olun, bugünün astrolojisi sizi herhangi bir sonuca atlamadan t’lerinizi geçmeniz ve i’lerinizi noktalamanız için teşvik ediyor. Telaşlı Başak ayı, meraklı üçüncü iletişim evinizi, düşünce süreçlerinizi ve yakın çevrenizi tutuşturmaya devam edecek, ancak aynı anda geniş inanç sistemleriniz aracılığıyla Neptün’e karşı çıkacak. Önceden belirlenmiş yapılarınızın ve ideolojilerinizin, aşık olduğunuz kişiyle ilgi çekici bir sohbetin önüne geçmesine izin vermeyin. Luna’nın ilişki sektörünüzdeki Pluto’yu güçlendirmek için yaptığı üçlü, bazı hararetli tartışmaları tetikleyebilir, bu yüzden hafif hareket edin.

Yengeç Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Neden bugün para için endişeleniyorsun? Bir kuruş harcamadan eğlenebilirsiniz. Başkalarını sohbete dahil etmeye çalışın, yoksa para konusundaki endişeniz zamanınızı tüketecektir. Ve bunu kendiniz için kolaylaştırın — perakende ile ilgili her şeyden uzak durun

Yengeç Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Geleceğinizi planlamaya başlamak isteyebilirsiniz, Yengeç. Merkür retrosu bugün de Jüpiter retrosu ile üçgen açı yapmaya devam ediyor ve dikkatinizi uzun vadede geçiminizi sürdürmeye çekiyor. Hangi işte olursanız olun, paranızı bir tür emeklilik hesabına yatırmalısınız. Şimdi yaptığınız şey, mesleğinizden emekli olmaya karar verdiğinizde geleceğinize hazırlanmanıza yardımcı olabilir. Bu nedenle, bugünkü üçlü, yatırımlarınız ve emeklilik planlamanız hakkında biraz sohbete yol açabilir. Seçenekleriniz hakkında bankanızdaki veya İK’daki bir finansal danışmanla konuşmayı düşünün!

Yaptığın şeyden gurur duymalısın! Başkalarının kıskançlığının sizi ele geçirmesine izin vermeyin.

Yengeç Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün göğsünden atacağın bir şey var, Yengeç. Kalbiniz duyulmak için ağrıyorken dilinizi tutmayın! Ay, etkileyici Başak burcunda yüzerek sizi projeler yazmaya, önemli konuşmalara veya eğitim çalışmalarına dalmaya teşvik eder. Luna’nın vizyon sahibi Neptün ile karşıtlığı, düşüncenizde sisli, fantastik bir bükülme yaratır ve eşit miktarda ilham ve halüsinasyon sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.