Yengeç Burç Yorumları 3 Ekim 2021

Yengeç burcunun 3 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 3 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 3 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 3 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 3 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 3 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün insanlarınız size komik baktığında çok şaşırmayın. Az önce onlara tamamen kafa karıştırıcı bir şey söyledin, ama sana çok mantıklı geliyor. Şu anda olabildiğince net olun – sonunda sürüklenmenizi yakalayacaklar.

Pratik beceriler bugün işe yarayacak. Birlikleri nasıl hizada tutacağını biliyorsun.

Yengeç Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Günümüzün kozmik manzarası içe dönük ama iyimser bir atmosfer yaratıyor, Yengeç. Retrograd Merkür, ders veren Jüpiter ile yumuşak bir hizaya geri dönerek samimi ortaklıklarınız etrafında dönen mevcut hikayeyi aydınlatmaya yardımcı olur. Bu pozitif uyum, hassas konuşmalara kolaylıkla ve iyileştirici bir zihniyetle sorunsuz bir şekilde yaklaşmanıza ve ilerlemenize yardımcı olur. Ev, yakınlık ve mali konularla ilgili endişelerinizi kapsayan görüşmeleri ele almayı hedefleyin.

Yengeç Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkın ince ipuçlarını görmezden gelmekten sakının, Yengeç. Sonuçta, bilinçli zihniniz tarafından önceliklendirilmedikleri zaman işler kamufle edilebilir. Ay, bugün sorumlu Başak burcuna geçerek, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevreyle ilgili meraklı üçüncü evinizi harekete geçirecek, ancak dahası var. Luna, onbirinci dernekler, topluluk ve sosyal medya eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile uyumlu bir üçgen oluşturacak, bu nedenle cep telefonunuz henüz değilse, büyük olasılıkla bildirimlerle uğultu yapacak. Sosyal hayatınız patlıyor ve sıkıcı yapılacaklar listeniz de öyle ama bu süreçte dikkatinizi çekmeye çalışan biri var. Muhtemelen bunun tam olarak kim olduğunu biliyorsun.

Yengeç Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Hayatında neyi yaratmak ve sürdürmek istiyorsun, Yengeç? Bugün geri giden Jüpiter ile Merkür geri giden üçgen açıyla, zihniniz lazerle geçim kaynağınıza odaklanmış durumda. İdeal olarak işiniz, vakfınızı, evinizi, ailenizi ve gelecekteki emeklilik planlarınızı sürdürmektir. Ancak attığınız adımlardan veya elinizden gelen her şeyi yapıp yapmadığınızdan biraz emin olmayabilirsiniz. Bugünün üçlüsü, geçiminizi destekleyen tüm finansal varlıkları ve yatırımları – özellikle kariyerinizde – gözden geçirmek için mükemmel bir zamandır. Önümüzdeki hafta bir danışmanla birlikte ele alacağınız tüm soruları, yorumları ve endişeleri not edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.