Yengeç Burç Yorumları 21 Ekim 2021

Yengeç burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 21 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç, deney yapma havasındasın ve yine de kendini parçalanmış hissediyorsun. Bu, özellikle özgürlük seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzdan parıldayan ay ile önemlidir, ancak daha fazlası var. Ay, asi Uranüs ile güçlerini birleştirecek, bu da sırayla, özgür kalma ve/veya bir şekilde tahıllara karşı çıkma arzusuna ilham verecek. Bir arkadaşın arkadaşına aşık olmak? Sosyal medyada olduğunuzda fırsatlar sonsuzdur, ancak günümüzün Mars-Pluto karesi, en derindeki duygularla ilgili dördüncü evinizi ve diğer önemli kişilerle ilgili yedinci evinizi harekete geçirdiğinde işler zorlaşıyor. Ayırt etme yeteneğinizi kullanmanız için çağrılıyorsunuz.

Yengeç Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Hareketinizi bir araya getirin ve başkalarıyla – özellikle geçmişte sizinle aynı fikirde olmayanlarla – iletişim kurun. Bugün konuşmak sizi her yere götürecek. Değişiklik yapma ve tüm bu kötü işleri geçmişinizden temizleme zamanı.

Yengeç Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Hangi yükümlülük önce gelir, Yengeç? Mars bugün Plüton ile kare açı yaparken, evdeki ve işteki sorumluluklarınız potansiyel olarak çatışabilir. Her ikisi de çok önemlidir, bu nedenle birini diğerine göre önceliklendirmek zor olabilir. Ailevi veya evle ilgili yükümlülükleriniz olabileceği gibi iş yerindeki sözleşmelerinize karşı görevleriniz de olabilir. Hatta hem kişisel hem de profesyonel ilişkileri yarı yolda karşılamakta bile zorluklar olabilir. Bu kare devam ettikçe, her iki uçtan da gerilimi hissedebilirsiniz. Bir seferde bir şey yaparken sakin kalmaya çalışın.

Kaçındığınız pisliği temizlemenin zamanı geldi – hem gerçek hem de mecazi olarak.

Yengeç Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İçe dönük ikizinizin bugün merkez sahneye çıkmasına izin verin, İkizler. Bugün yüzeye çıkmakta olan tüm güçlü duyguları sıralamak için biraz sessiz kalma süresine ihtiyacınız var. Perşembe gününün kozmik manzarası, özellikle kendi kendini yöneten Mars ile gerçeği ortaya çıkaran Pluto arasındaki kareden kaynaklanan çeşitli zorlu karşılaşmalara sahiptir. Sözsüz ilişki gerilimleri söz konusu olduğunda havayı temizlemeyi hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.