Yengeç Burç Yorumları 2 Ekim 2021

Yengeç burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Potansiyel talipleri sağa sola çekiyorsun ve bu süreçte oldukça etki bırakıyorsun, Yengeç. Venüs’ün romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden geçişinin ortasında, kararlı yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla Plüton’a güç sağlamak için için için yanan bir üçgen oluşturacaktır. Tek başına veya tek başına, bu sarhoş edici sinerji, tabu arzularını ve zehirli baştan çıkarma oyunlarını potansiyel olarak tetikleyebilir, bu nedenle bu süre zarfında kalbinizi kime açtığınıza çok dikkat edin. Bu, özellikle Merkür retrosunun etkileri düşünüldüğünde geçerlidir. Kendinize bir iyilik yapın ve zaman ayırın. Yavaş yapı zaten her zaman daha heyecan vericidir.

Yengeç Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Gizlenmiş yeni bir aşk bağlantısı bulabilirsiniz. Hiç şüphe yok – çalışanlarınızla çok daha fazla temas halinde hissediyorsunuz ve bu, bazı ilginç içgörülere yol açabilir.

Yengeç Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sonunda hafta sonu olmasına rağmen, çalışma haftanızdan hala stresli olabilirsiniz. Ay, finans ve değer sektörünüzü öne çıkarıyor. İş, genellikle sizin kadar kazanamamak veya uygun şekilde tazminat alamamak gibi bazı finansal dalgalanmalara yol açabilirdi. Mevcut işinizde de değersiz veya takdir edilmemiş hissedebilirsiniz. Durum buysa, bu şekilde hissetmeniz için işte neler olduğunu düşünmelisiniz. Ardından, bu endişelerinizi amirlerinizle birlikte ele alabilir veya başka yerlerdeki diğer seçenekleri keşfedebilirsiniz.

Yeni bir yaşam yoluna başlamakla ilgileniyorsanız, fikri bir aile üyesi tarafından çalıştırın.

Yengeç Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Odağınızı romantik hayatınıza odaklayın, Yengeç. Bu arenadan memnun musunuz yoksa biraz çeki düzene ihtiyacı var mı? Cumartesi gökyüzü, manyetik Venüs’e kare açan romantik Aslan ayını bulur ve neyin ayarlanması gerektiğini vurgulamanıza yardımcı olur. Neyse ki, Venüs’ün yenilenen Plüton ile tatlı buluşması, yakın bağlara taze bir soluk getirmenize yardımcı olur ve dürüst tartışmalar için zemini açar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.