Yengeç Burç Yorumları 18 Ekim 2021

Yengeç burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Eksik bir şey var ve bunu hissedebiliyorsun, Yengeç. Neyse ki, bugünün onuncu otorite evinizdeki ay ile sekizinci cinsel kimya eviniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn arasındaki büyüleyici altmışlık, bir tür yakın bağlantıyı sağlamlaştırma fırsatı sunuyor. Bazılarınız için bu, işyerindeki biriyle veya belki de internet üzerinden olabilir. Luna ayrıca, genel güven duygunuzu ve romantizm için tutkulu arzunuzu artıran tatlı Venüs ile de uyum içinde olacaktır. Hem Merkür hem de Jüpiter doğrudan konumlanırken, kesin olan bir şey var: ileri momentum olacak.

Yengeç Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Çoğunluğa atlamak için bu kadar hızlı olmayın. İlerlemeden önce her şeyi düşünün. Yakın gelecekte olacaklar için iyi bir gözünüz var ve bir karar vermeden önce hepsini kağıda aktarabilmelisiniz.

Yengeç Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Mutlu Pazartesiler, Yengeç! Bugün, Jüpiter ve Merkür istasyonları yön veriyor ve zorlu gerileme dönemlerinden sonra biraz rahatlama getiriyor. Jüpiter, yatırım sektörünüzde doğrudandır, bu nedenle profesyonel yatırımlarınızın dönüşümünü ve yükselişini görmeye başlayabilirsiniz! Yolunuza çıkan bir miktar finansal bolluk olabilir. O zaman Merkür, ev ve aile sektörünüzde doğrudandır, bu da ev yaşamınızdaki herhangi bir gerginliğin hafifleyeceğini gösterir. Ev içi stresler azalmaya başladığında, iş ve ev arasında bir denge bulmak daha kolay olabilir. Birlikte, her iki gezegen de geçiminiz için daha iyi bir denge sağlayabilir.

Bugün dikkatler üzerinizde. Gergin olmak yerine, parıltıdan ilham alın.

Yengeç Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Evren, son haftalarda ev ve aile durumunuzu anlamak için fazladan enerji harcamanızı sağladı, Yengeç. Pazartesi günkü gökyüzü, Merkür’ün gerileme aşaması tamamlanırken ve hoş bir netlik dozu sunarken, bu arenaya canlandırıcı haberler getiriyor. Başka yerlerde, harekete geçen Mars, büyüme sağlayan Jüpiter ile sorunsuz bir şekilde hizalanır ve bu, ortak planlara veya taahhütlere imza atmak için ideal bir gün yapar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.