Yengeç Burç Yorumları 16 Ekim 2021

Yengeç burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bilinmeyen bir sonuçla cesaretiniz kırılmasın, Yengeç. “Nasıl” yerine “ne”ye odaklanın. Luna, büyüleyici Balık ve egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinizde bugün aylık ilk çıkışını yapacak ve inanç sistemlerinizi ve kişisel felsefelerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Uzaktan birine aşık olmak? Ay, sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla Venüs ile aynı anda çatışacak ve sıçrama yapma arzusu ile bir sonraki hareketinizin lojistiği arasında sürtüşme yaratacaktır. Kontrol edemediğiniz şeylere odaklanmanın bir faydası yok, o yüzden içine girmek için biraz zaman ayırın. Ayrıca Merkür geri harekette.

Yengeç Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

İster tam bir bağlılık, ister sadece arkadaşça bir flört olsun, bunu elde edecek karizmaya ve güvene sahipsiniz. O yüzden başını dik tut, kocaman bir gülümseme tokatla ve istediğinin peşinden git. Karşı konulmazsın.

Yengeç Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Arayı kapatmak için zor bir gün olabilir, Yengeç. Terazi burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaptığından, eviniz, aileniz ve taahhütleriniz arasında bir gerilim vardır. Tabağınızdaki her şeyi dengelemek zor olabilir, özellikle de kişisel ve profesyonel konular eşit derecede zorluysa. Bugünün meydanı, yükümlülüklerinizi perspektife çağırıyor. Özellikle mesleğinizi değiştirirken evde huzuru sağlamaya çalışıyorsanız, işinize ve ailenize olan taahhütlerinizi yerine getirmek zor olabilir. Bugün her seferinde bir şeye odaklanmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Bugün yorgun mu hissediyorsun? Günü geçirmeniz için bir iş arkadaşınızın yüksek enerjisine güvenin.

Yengeç Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

O kadar çok özlediğin macerayı ara, Yengeç. Cumartesi günü gökyüzü, rutininizi terk etmeye ve ay derin duygulara sahip Balıklar arasında ilerlerken sıradan şeyleri göz ardı etmeye teşvik ediyor. Luna’nın buradaki varlığı, duygusal duyarlılığınızı artırırken, aynı zamanda kendinizi ifade etmenize sahne ışıklı bir parıltı sunar. Ay’ın Venüs’le karesi daha sonra sağlık veya iş konularında biraz gerilim yaratabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.