Yengeç Burç Yorumları 14 Ekim 2021

Yengeç burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 14 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinle otur ve düşün, Yengeç. Ay, yakınlık, cinsel kimya ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz, topluluklarınız ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile çatışacaktır. Bekar ya da yalnız, yakınlık arzusu ile şu anda meraklarınızı gideren bir dizi fırsat arasında parçalanmış hissediyorsunuz. Bazılarınız, benzer umutlara, dileklere ve hayallere sahip, benzer düşüncelere sahip bireylerle bağlantı kurmak için bilinmeyene doğru bir maceraya atılma dürtüsünü bile hissedebilir. Aradığın şey seni arıyor olabilir.

Yengeç Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Gün başlarken, hala dünün çılgın duygularını işliyorsunuz, bu yüzden kendinizi yorgun ve yorgun hissederseniz şaşırmayın. Ancak daha sonra, bazı yeni coşku ve süper güçlü çekicilik, çoklu görev ustalığınızı tamamlayacak.

Yengeç Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerinin temelini nasıl değiştirebilirsin, Yengeç? Terazi’de güneş Jüpiter’i Kova’da üçgen açı yaptığında, profesyonel yolunuzun özünü dönüştürmeyi veya geliştirmeyi düşünebilirsiniz. Zeki üçlü, her şeyi siyah beyaz görmek için kalbinizi kariyer yolunuzdan çıkarmaya teşvik ediyor. Mesleğinizin altyapısını düşünürken, sürdürülebilir taahhütlerinize, sözleşmelerinize ve ortaklıklarınıza ikinci bir göz atın. Bu yönler size özel mi? Kariyerinizin finansal bir yönünü sürdürüyorlar mı? Bugün her şeyi dikkate alın!

En son ne zaman vahşi tarafta yürüdün? Bugün kaderle bir randevu yap.

Yengeç Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Sert dış kabuğunuzun, Yengeç’in yüzeyinin altında neyin karıştığına iyi bakın. Perşembe günü gökyüzü, sizi kendi duygusal sularınıza derinlemesine dalmaya ve ifade edilmesi gerekenleri onurlandırmaya teşvik ediyor. Terapötik çabalara girişmek için ideal bir gün – terapi, tarot veya günlük kaydı düşünün. Luna’nın rotasını değiştiren Uranüs ile karesi, daha sonra arkadaş grupları veya topluluk katılımları hakkında çığır açan bilgiler sağlayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.