Yengeç Burç Yorumları 11 Ekim 2021

Yengeç burcunun 11 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 11 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 11 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 11 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 11 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün yapılandırılmış Oğlak burcunda aylık ilk çıkışını yapıyor ve uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi harekete geçiriyor. İlişkilerine yönel ama kendine öncelik vermekten vazgeçme Yengeç. Oğlak burcunun yöneticisi Satürn ile, samimiyet, dönüşüm ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci erotik eviniz aracılığıyla resmi olarak yönlendirilirken, bazılarınız romantik bir birlikteliği bir sonraki seviyeye taşımaya bile karar verebilir. Kendinizle aynı ortamda çalışan veya işyerinde birine aşık olanlarınız için, Venüs’ün günlük rutinlerinizin görev dolu altıncı evinden geçişi size uyum ve bolluk getiriyor.

Yengeç Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi mükemmel bir şekilde kararlı hissediyorsunuz ve yakında ciddi bir sihir yapabileceksiniz. Ancak, yanacaksa ateşi yakmanız gerekir – bu yüzden kararınızı verin ve gerçekleştirin! Fazladan birkaç ele ihtiyacın olursa, etrafa sormaktan çekinme.

Yengeç Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ay ateşli Yay’dayken, iş rutininize ve çevrenize olan duygusal bağlılığınız bugün on kat hissediliyor, Yengeç. Ay enerjisi parlak, pozitif ve idealisttir – çalışma haftanızın başında adım atabileceğiniz mükemmel duygusal enerji. Ayın coşkusuna doğru eğilirken, bugün işinizi daha ciddiye aldığınızı görebilirsiniz. İşi eğlenceli ve heyecanlı hale getirmek sizin kişisel göreviniz olabilir. Ayrıca, iş rutininizi sadece bir halt için sallamak gibi, olası olmayan bir şey yapmak için kendi yolunuzdan çekilebilirsiniz!

Oyunculuğu bırakmanın ve korumaya başlamanın zamanı geldi. Kaynaklarınızı bir süre saklayın.

Yengeç Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Yengeç olarak, kendinizi şekil değiştiren ayın dalgalanmalarına karşı oldukça hassas buluyorsunuz. Pazartesi günü gökyüzü, diğer gezegenlerle çok az bağlantısı olan ayı buluyor ve yeni girişimler başlatmayı veya harekete geçmeyi zorlaştırıyor. Önemli kararları ileriye taşımaktansa mevcut projeleri bir kenara bırakmak en iyisidir. Daha sonra Luna, vizyon sahibi Yay burcundan topraklanmış Oğlak burcuna geçerek dikkatinizi ortaklık konularına odaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.