Yay Haftalık Burç Yorumları (4 Ekim – 10 Ekim Haftası)

Yay burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yay burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası neler bekliyor? Yay burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 4 Ekim – 10 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Eski arkadaşlar geri döner ve yeni ilişki fırsatları mümkündür. Yay, bu hafta popülersin.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü dostluk evinizde Terazi burcundaki Merkür gerilemesi, iletişim evinizde Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Ülkenin diğer tarafında (veya dünyanın diğer tarafında) yaşayan bir arkadaşınızdan haber alabilirsiniz. Konuşmayalı yıllar olmuş olabilir ve birdenbire sanki hiç zaman geçmemiş gibi sohbet etmeye başlıyorsunuz. Yay, onları yakalamak ve ne yaptıklarını öğrenmek iyidir. Ve ziyaret etmek için bir davetiye alabilirsiniz.

6 Ekim Çarşamba günü hafta ortasında, Terazi burcundaki Mars, teknoloji evinizde, iş evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bu inişli çıkışlı bir durum ve işte yeni bir yazılım platformu veya olması gerektiği gibi çalışmayan bazı ekipmanlardan dolayı oldukça sinirli olabilirsiniz. Sonunda teknisyene ulaştığınızda, sorun sihirli bir şekilde kendi kendine çözülür. Her şey yolunda gidiyor ama şimdi arabanızın anahtarlarını bulamıyorsunuz. Yay burcu, bugün sabır gerekecek.

Yay Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

6 Ekim’de Terazi’deki yeni ayında, siz ve sevgiliniz arasındaki yapı eksikliğinden dolayı kişisel ilişkileriniz tamamen duvardan çıkabilir. Her ikinizin de bu duygusal olarak çalkantılı zamanlarda çalışabilmenizi sağlamak için sınırlar belirlemeyi ve istikrar yaratmayı deneyin.

Muhtemelen, birlikte çalışmasını sağlamak isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızla geçmişteki sorunları çözmek zor olacak, ancak şimdi gerekli. Doğru tutumla ilişkilerinizi geliştirebilecek ve bir sonraki seviyeye getirebileceksiniz. Bize güvenin, ekibinizle bu duygu karşılıklı olacak ve hepiniz birlikte büyüyebileceksiniz. Takımınız bazı yapılara ve sınırlara ihtiyaç duyabilir. Arkadaşlarınızla sınırlar koymak, sizi yolda çok fazla dramdan kurtaracak ve arkadaşlıklarınızın gelişmesini sağlayacaktır. Sadece bunun iki yönlü bir yol olduğunun farkında olun, bu yüzden onların sınırlarına da saygı gösterin.

Onların ihtiyaçlarını anlamaya ne kadar bağlı kalırsanız, karşılığında size o kadar çok geri verecekler ve size verdikleri titreşimin farkında olabilecekler. Ortaklıklarınızı, arkadaşlıklarınızı ve aşklarınızı hayatınızın bir aynası olarak düşünün, kendinize verdiğiniz enerjiyi yansıtın. Onlara ne verirseniz onu alırsınız.

Yay Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının ilk haftası önümüzdeki ay için ilham kaynağı olabilir! Yay burcu, mesleğinizde neyi başarmaya cüret ediyorsunuz?

Terazi liderliğindeki tüm geçişler hayal etme, dileme ve cesaret etme arzunuzu etkiliyor. 5 Ekim – 9 Ekim Salı – Cumartesi, zihniniz mesleki özlemlerinizle meşgul. Neyi başarabileceğinizi, sahip olmak istediğiniz rolü veya mesleki başarılarınızın sonucunun nasıl göründüğünü hayal ediyor olabilirsiniz.

Terazi burcundaki yeni ay 6 Ekim Çarşamba günü zirveye ulaştığında, profesyonel hedeflerinizin, arzularınızın ve hayallerinizin bir listesini yazmaya dikkat edin. Neyi başarmak istediğinizi düşünün. Her bir hayali ve hatta onu nasıl gerçekleştireceğinize dair birkaç adımı yazmak için bir noktaya değinin. Önümüzdeki altı ay boyunca üzerinde çalışmak istediğiniz şeye zihinsel olarak öncelik vermenize yardımcı olacaktır.

Yay Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta başında harika vakit geçirecek ve arkadaşlarınızla ve tatlımla küçük oyunlar oynayacaksınız – büyük olasılıkla bu süreçte yabancıların kafasını karıştıracaksınız. Bir süre eğlenceli olacak, ancak sorumluluklarınızı yerine getirme zamanı geldiğinde (Perşembeye kadar), her şeyin olması gerektiği gibi yapıldığından emin olmalısınız. Bu hafta sonu sıkıcı olmanın tam tersi olacak ve sadece birkaç gün içinde bulabileceğinden daha fazla parti ve etkinlik duymalısın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.