Yay Burç Yorumları 26 Ekim 2021

Yay burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 26 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgilinizin zihni, bedeni ve ruhuyla birleşmek için çekim hissediyorsunuz, ancak aynı zamanda kalbinizi açma konusunda da biraz çekingensiniz, Yay. Şimdi, ay, seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla duygusal Yengeç’teki sezgisel yolculuğunu tamamlamadan önce, romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’u kareye alacak. Luna ayrıca önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi Merkür ile de çatışacak, böylece iletişim ve/veya uzlaşma girişiminizde boğulmuş hissedebilirsiniz. Üstelik Venüs, Neptün ile ters düşecek, bu yüzden işler göründüğü gibi değil.

Yay Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Büyük planlarınız varsa, onlara bağlı kalın – bir teklif almazsanız reddedemezsiniz. Sonuçta, günün getirdiği her şey için mükemmel bir ruh halindesiniz. İşten romantizme, dışarıda dans etmeye kadar her şey yolunda!

Yay Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Değerin konusunda net misin, Yay? Bugün Venüs, Neptün ile kare açı yaptığından geri giderken, değeriniz ve profesyonel kimliğinizden biraz emin olabilirsiniz. Venüs burcunuzda, karizma ve çekicilik duygunuzu ateşliyor. İş yerinde, herhangi bir pozisyonda değerli olan belirli bir yolla karşılaşmanıza kesinlikle yardımcı olabilir. Ancak geri giden Neptün ile kare açı biraz bulanıklığa neden olabilir. Bir profesyonel olarak değerli olup olmadığınızdan emin olmayabilirsiniz. Siz kendi değerinizi bilseniz de başkalarının da bunu görmesini sağlamak zor olabilir. Sadece bu hissin geçeceğini bil.

Etrafınızda büyük miktarda üretken enerji var. İşleri halletmeye hazır olun.

Yay Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı gününün kozmik manzarası Yay’ı puslu bir romantik atmosfer yıkıyor gibi görünüyor. Gerçekliği tamamen bırakmadan rüya gibi bir manzaraya davet edilmenize izin verin. Manyetik Venüs, aile bağları ve bağımsız ihtiyaçlar etrafında biraz bulanıklık yaratarak, trippy Neptün ile bir kare oluşturur. Sınırlarınıza dikkat edin, ancak bir güvenlik açığının en çok ihtiyaç duyulan yeri göstermesine izin vermekten korkmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.