Yay Burç Yorumları 21 Ekim 2021

Yay burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 21 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, sorumlu altıncı sağlıklı yaşam eviniz, çalışma rutinleriniz ve günlük durum tespiti yoluyla asi Uranüs’e katılacak ve doğaçlama bir bağımlılığa ve / veya sağlık rejiminizi hızlandırmaya ilham verecek. Sevgilinle çalışırken gizlice sohbet mi ediyorsun Yay? Fazla rahat olma. Tek veya zaten bağlı, bugünün Mars-Pluto karesi, hiç beklemediğiniz bir anda sürtünme yaratabilir. Spontane maceralardan ve riskli davranışlardan uzak durun; bu çatışma değişken olduğu kadar dönüştürücüdür. Özgürlük arzunuzu evcilleştirin, ancak aynı şekilde, sevgilinizle herhangi bir plan yapmamaya çalışın.

Yay Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Yavaşlayın, esnek olun ve bugün gürültüyü görmezden gelin. Elbette, özellikle tüm bu sinir bozucu insanlar etrafınızda vızıldadığı için, onu bırakmaya cazip geliyorsunuz, ama hadi. Muhteşem bir yaz gününde kendine acımaya ve dramaya gerek yok.

Yay Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Hayalleriniz finansal olarak sürdürülebilir mi, Yay? Mars bugün Plüton ile kare açı yaparken, hayallerinizin uzun vadede finansal olarak sürdürülebilir olup olmayacağını düşünebilirsiniz. Bu, bir yatırım veya kredi gibi profesyonel özlemleriniz için yapmanız gereken yatırım anlamına gelebilir. Ayrıca, başlatmak istediğiniz bir projeden büyük paralar kazanmak gibi başkalarının sizi hayallerinizi tazmin edip etmeyeceğini merak ediyor olabilirsiniz. İsteklerinizin finansal yönünü düşünmek göz korkutucu olabilir, bu yüzden bir karara varmak için acele etmeyin, hatta olumsuz bir zihniyete sahip olmayın.

Bugün otorite figürlerine karşı pek sabırlı hissetmiyorsunuz, bu yüzden dikkatinizi çekmeyin.

Yay Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzü, mağazadaki zorluklardan adil payını alıyor, Yay. Enerjik Mars, günü hayal kırıklığı yaratan Pluto ile gergin bir konfigürasyonda geçirir ve uzun vadeli arzularınız ve mevcut finansal durumunuz arasında var olan kabul edilmemiş stresleri vurgular. Neyse ki, Boğa burcu size her düzeyde refahınıza yönelmenizi hatırlattığından, vücuda topraklanarak ve fiziksel olarak rahatlama aranabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.