Yay Burç Yorumları 14 Ekim 2021

Yay burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 14 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna seksi sekizinci evinizi, samimi birliktelikleri ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetir, ancak iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizle ilgili merak uyandıran üçüncü evinizde gezinmeye devam eder. Bebekle konuşmanın zamanı geldi mi, Yay? Bununla birlikte, Luna’nın asi Uranüs’e zorlu karesi, durumla ilgili ilk izleniminiz ile her şeyin kaotik detayları arasında sürtüşme yaratabilir. Ne de olsa, her hikayenin birden fazla yönü vardır, tam da bu noktada Merkür gerilemesi devreye girer. Önemli diğerlerinden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan bu Merkür gerileme döngüsü, sizi akranlarınıza yaslanmaya ve açık tutmanız için teşvik ediyor. zihin.

Yay Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu öğleden sonra dünyaya geri dönmeyi bekleyin. Bu iyi bir şey, günün erken saatlerinde, daha yüksek bir düzlemde faaliyet gösterdiğinde, eski içgörüler ve felsefi gevezeliklerle karşılaştığınızda, ruh halinizi düşünürsek bu iyi bir şey.

Yay Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bağlanın, Yay. Bugün bağlantı kurma, konuşma ve işbirliği yapma arzusu çok büyük! Terazi’deki güneş, Kova’daki Jüpiter ile üçgen açı oluşturduğunda, kendinizi beklenmedik ama hoş karşılanan bir beyin fırtınası seansında bulabilirsiniz. Mesleki hayalleriniz ve özlemleriniz hakkında bir arkadaşınızla konuşmanın zamanı gelebilir. Başarmak istediğiniz şeye veya önermek istediğiniz projelere dalın. Konuşmalarınız, iş yerinizde farklı bir şeyler yapmanız için size ilham veren ve sonunda kariyer yolunuz için yeni bir yön şekillendiren bir ampul fikrine yol açabilir.

Bugün kendinizi meşgul edin – zihniniz üretken şeylerle meşgul olmalıdır.

Yay Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İş/yaşam dengenize yaklaşımınızda kuşkusuz bir şeyler değişiyor, Yay. Sizin için gerçekten neyin işe yaradığını bulmak için aşırı dinlenme ve strese girip çıkmak zorunda kaldınız! Ay, geleceğe bakan Kova’nın içinden geçerken ve değişim talep eden Uranüs ile kareye girerken, Perşembe günü gökyüzü bu hikayeye dokunuyor. Bugün sesinizin duyulmasını ve zihninizin taze içgörülerle beslenmesini öncelik haline getirmeyi hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.