Terazi Haftalık Burç Yorumları (11 Ekim – 17 Ekim Haftası)

Terazi burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası neler bekliyor? Terazi burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 11 Ekim – 17 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta aşk ve dostluk kapınızı çalıyor. Terazi, fırsatlar yakındır.

12 Ekim Salı günü, Merkür Terazi burcunda geri gidiyor, güven evinizde, hayal kırıklıkları evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Terazi, bugün aptallıklarına ve zayıflıklarına gülmeye odaklan çünkü onları tamamen ortadan kaldırmanın bir yolu yok. Başkalarına iyi bir spor olduğunuzu ve mükemmel olmadığınızı gösterin. Her zamankinden daha fazla arkadaş ve destek toplayacaksınız.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru iletişim evinizdeki Yay burcundaki Venüs, romantizm evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün, beklediğiniz metin veya telefon görüşmesini alabilirsiniz. Terazi, bu yakın zamanda tanıştığınız biri olabilir ve şimdi sohbet etmek, hatta tanışmak için zamanları var. İlgilendiğiniz birine ulaşmak veya sizi takip eden kişinin aramasını yanıtlamak için harika bir zaman.

Terazi Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kalp meseleleri söz konusu olduğunda artık risk almıyorsunuz. Yalnızca sizinle aynı görüşleri ve inançları paylaşan insanlarla bağlantı kurmayı seçiyorsunuz. Düşünme ve hissetme şeklinize uymuyorlarsa, ilişkiden tamamen kopmayı seçiyorsunuz.

Güneş ve geri giden Jüpiter, Yay burcundaki Venüs ve Kova burcundaki Satürn’ün birleşmesinden iki gün sonra, 15 Ekim’de birleştiğinde, romantizmi ciddiye almanın sizin için en iyisi olduğunu göreceksiniz. Çıktığın veya sana bağlı olduğun kişiyle hayali ve flörtöz sohbetler yapmak yerine, tüm dünyayı etkileyen bazı delici sorular sormayı seçiyorsun.

Nazik flörtler yerine yoğun sohbetler yapmayı seçmenizin nedeni, gerçekten birlikte olduğunuz kişinin uzun ömürlü ve çok fazla beyin gücüne sahip olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor olmanızdır. Kendinizi yıllar sonra görebileceğiniz ve muhtemelen birlikte torun sahibi olabileceğiniz birine bağlanmaya çalıştığınız için şu anda ayırt edici olmak önemlidir.

Genellikle ortaklıklar bulmaya ve sizinle uyumlu olmasalar da her şeyi birlikte olduğunuz kişiye verme eğilimindesiniz, ancak bu şu anda değişiyor. 10 Ekim’de Satürn’ün doğrudan hareket ettiği an, kendinizde ve kalbinizde bu büyük duygusal değişimi hissetmeye başlayacağınız zamandır.

Terazi Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

İşinizde nelerden hoşlanırsınız Terazi? Bu haftanın astrolojisi ortaya çıktıkça, nereden ilham aldığınızı ve rolünüzde hangi yaratıcı özgürlükleri aldığınızı yeniden düşünmeye başlayabilirsiniz.

Satürn istasyonları 10 Ekim Pazar günü yön verdiğinde, yaratıcılık ve tutku sektörünüzde sorumluluk duygunuz canlanıyor. Satürn, tutkunuzu harekete geçiren şeylerden işinizde size ilham veren şeylere kadar meraklarınıza sahip çıkmanızı istiyor. Para kazanmak istediklerinizden daha sorumlu olmanız bile gerekebilir. Satürn’ün doğrudan olması, benzersiz yeteneklerinize ve sanatsal vizyonunuza sahip olmanız için size bir güven artışı da sağlayabilir! Bu, çalışma alanınızda diğerlerinden farklı olmanıza yardımcı olabilir.

Sanatsal yeteneklerinize olan güveniniz hafta boyunca artıyor, özellikle güneş 14 ve 15 Ekim Perşembe ve Cuma günleri Jüpiter’le üçgen açı yaptığında. Güneş enerjisi, Jüpiter’in güveniyle güçlendiriliyor ve size mesleğinizde yolunuzu açmak için ihtiyacınız olan güveni veriyor. . Yaratma, teslim etme ve yürütme yeteneğinizden ne kadar eminseniz, Jüpiter sizin lehinize o kadar iyi çalışır. Sınırsız profesyonel ve yaratıcı potansiyeliniz var, bu yüzden bu hafta ondan yararlanmak için bir noktaya gelin!

Terazi Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında, başka hiç kimse yapmayacağı için, insanlarınıza karşı biraz daha sabırlı olmanız gerekecek. Hayatınızı onların tuhaflığına göre ayarlamaya çalışın, bunun tersini yapın. Yaratıcı enerjiniz haftanın geri kalanında akacak, bu yüzden sanatsal-zanaatkarlık yapmak ve güzel bir şey yapmak için iyi bir zaman. Hafta sonu boyunca bir noktada, son zamanlarda garip davranan bir yakınınızla görüşme ihtiyacı hissedeceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.