Terazi Burç Yorumları 26 Ekim 2021

Terazi burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 26 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu yapışkan bir durum, Terazi. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, günümüzün zorlu Venüs-Neptün karesi gereksiz miktarda kafa karışıklığını tetikleyebilir, bu nedenle şeridinizde kalın ve herhangi bir varsayımda bulunmayın. Ayın dünyadaki hırs, kariyer ve itibarla ilgili onuncu evinizden geçişi, sizi sorumluluk almaya ve işinize bakmaya teşvik ediyor. Bununla birlikte, uyum arayan Venüs, üçüncü iletişim evinizin üzerinde gezinirken ve sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla puslu Neptün ile çatışırken, romantik bir durumun ayrıntılarını fazla düşünüyor ve henüz gerekli netliğe sahip olamıyor olabilirsiniz.

Terazi Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Herkesi hemen hemen her şeyi denemeye ikna edebilirsiniz ve hepiniz bir sonraki büyük şey olacak yeni bir şey bulabilirsiniz. Başkalarını liderliğinizi takip etmeye ikna etme beceriniz harika – boşa harcamayın.

Terazi Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde etkili iletişim kuruyor musun, Terazi? Bugün Venüs, Neptün ile kare açı yaptığında geri giderken, zorlu konuşmalar konusunda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bir konuşmada bir miktar belirsizlik, karışıklık veya netlik eksikliği olabilir. Bu sizin veya bir meslektaşınızın sonucu olabilir. Her iki durumda da kare, mümkün olduğunca açık ve özlü olmanız gerektiğini gösterir. Kendinizi bir meslektaşınızla bir tartışma veya anlaşmazlık içinde bulursanız özellikle önemli olacaktır. Gerekirse, bir konuşma üzerinde yağmur kontrolü yapmaktan korkmayın. Ne zaman uzaklaşacağını bil.

Kontrolünüzün ötesinde bir şey, bugün tüm planlarınızı harekete geçirecek.

Terazi Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, aşk tanrıçası Venüs’ün kendisinden kozmik rehberlik istersiniz. Salı günü gökyüzü, Venüs’ün gerçekliği büken Neptün ile silahsız ve hayal kırıklığı yaratan bir kareye kilitlendiğini görüyor. Bu eşleştirme idealizmi artırır ve daha gerçekçi bir bakış açısı gerektirebilecek konularda sizi pembe gözlük takarken bulur. İş hayatınız ve bağımsızlık duygunuzla ilgili yeni ilhamlara açık olduğunuz için daha düşük enerji seviyeleri beklenebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.