Terazi Burç Yorumları 22 Ekim 2021

Terazi burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 22 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Zamanınıza ve değerli enerjinize layıklar mı, Terazi? Luna, sizinle önemli bir diğer kişi arasındaki psişik bağlantıyı ve bunların alıp vermesini veya eksikliğini vurgulayarak, dönüşümle ilgili sekizinci evinizi, cinsel kimyanızı ve ruh eşi bağlantılarınızı harekete geçirmeye devam ediyor. Ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla için için yanan Plüton’a aynı anda tatlı bir üçgen oluşturacak ve bu da ilişkinizde bir sonraki seviyeye geçme arzusuna ilham verecek. Luna ayrıca rüya gibi Neptün’e tatlı bir altmışlık açı oluşturacak ve ilişki dinamiklerine bir umut ve şefkat katmanı ekleyecektir.

Terazi Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Günün sizi nereye götüreceğini asla bilemezsiniz, bu yüzden seçeneklerinizi sonuna kadar açık bırakın. İyi hislerin tadını çıkarın ve belki biraz zaman ayırın ve birkaç nazik kelimeyi takdir edin. Diğerleri katılmasa bile, amacınızı destekleyecekler.

Terazi Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Hafta sonu başlamadan önce, iş yerinde bağlantı kurmanız gereken bazı gevşek işleriniz olabilir. Ay Boğa burcunda, gizli yatırım ve dönüşüm sektörünüzü vurguluyor. Profesyonel yapılacaklar listenizde hiçbir şey bırakmadan hafta sonuna girmek isteyebilirsiniz. Bu, ortak bir yatırıma son rötuşları yapmanız veya yeni bir yatırımı tamamlamanız gerektiğinde geçerli olabilir. Neyse ki, ay enerjisi sabrı teşvik ediyor. Bugün her şeyi halledebilirsin. Beklemesi gerekiyorsa, sorumluluklarınızı her zaman Pazartesi günü veya hafta sonu boyunca halledebilirsiniz.

Kendi kendine yeterli olmak iyidir, ancak ne zaman yardım isteyeceğinizi bilmek de önemlidir.

Terazi Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinize karşı ekstra nazik olun Terazi. Dünün duygusal patlamaları gün yüzüne çıkarıldıktan sonra, dünyadan uzakta geçirdiğiniz hassas bir iyileşme süresine ihtiyacınız var. Ay, barış arayan Boğa’yı nazikçe dolambaçlı bir şekilde dolaşır ve düşük anahtarlı çabalara bağlı kalırsanız iyi hissetmenizi kolaylaştırır. Luna, gün boyunca çeşitli canlandırıcı, yenilenme arayan yönlerden hoşlanır, bu da terapötik çabalar aramak ve en yakınlarınıza güvenmek için ideal bir zaman yapar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.