Terazi Burç Yorumları 21 Ekim 2021

Terazi burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 21 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Toksisiteden kurtuluyorsun, Terazi. Bu, özellikle perili seks, samimi birliktelikler ve ruh-ruh bağlantıları ile ilgili perili sekizinci evinizde gezinirken, önemli bir ortaklığın temelini çevreleyen temalara ve aynı zamanda ver-ve-verme temalarına duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiren ay için geçerlidir. romantik bağlantınızı alın. Luna ayrıca haritanızın bu alanında elektrik Uranüs ile birleşecek ve mevcut bağlantınızda güçlü ve belki de beklenmedik bir özgürlük arzusunu tetikleyecek. Dahası, bugünkü Mars-Plüton karesi, muhtemelen en derindeki hislerinizle tasvir etmeye çalıştığınız görüntü arasında bir çekişme yaratacaktır. Dengeni koru.

Terazi Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu sinir bozucu iç gevezeliği öldürmenin yolu, rahatlamak ve daha az şey yapmaktır. Bu yüzden kafan imkansızı yapman için dırdır ediyorsa, havuz kenarına mesaj at ve köpüklü bir içecek sipariş et. Kendinizi daha fazla zorlamak sadece gürültüyü daha da yükseltecektir.

Terazi Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

İşiniz konusunda tutkulu musunuz, Terazi? Mars bugün Plüton ile kare açı yaptığından, profesyonel tutkularınız ve yaratıcılığınızla nasıl özdeşleştiğiniz konusunda biraz gerginlik var. İdeal olarak, işinizle her şey dahil olmak istersiniz. Ancak bununla ilgili bir şey sizinle bir kişi olarak konuşmayabilir. Bu meydanın gerilimi yaratıcı bir çözüm gerektiriyor. Mesleki tutkularınızı bir bütün olarak değerlendirmek için bir adım geri atmanın zamanı geldi. Onlardan biraz zaman ayırdıktan sonra içlerinde biraz ilham bulabilirsiniz.

Bugün kafanızın içindeki dırdırcı sesi dinleyin – neyin öncelikli olduğunu bilir.

Terazi Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe gününün kozmik manzarası hoş olmaktan daha az şekilleniyor, Terazi. Bazı tüyleri karıştırmak anlamına gelse bile, dürüst duyguların konuşma yeteneğinize rehberlik etmesine izin verin. Alçakgönüllü Mars ve gerçeği ortaya çıkaran Plüton arasındaki güçlü kare, ev ve aile cephesinde ortaya çıkan altta yatan gerilimleri hafifletmeye yardımcı olur. Bu enerjiyi üzerinizden atmak ve yaşam alanınızdaki yeniden yapıcı değişiklikleri kucaklamak için kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.