Terazi Burç Yorumları 14 Ekim 2021

Terazi burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 14 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Seni engelleyen şeylerden kurtulana kadar ilerlemen yok, Terazi. Hem içinizde hem de etrafınızda yer açmanın zamanı geldi – kalbinizi açın. Şimdi, Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, dönüşümün, cinsel kimyanın ve ruh-ruh bağlantılarının olduğu sekizinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile çatışacak. Bununla birlikte, artık size hizmet etmeyen şeyi serbest bırakmak için mücadele ederken yeni bir umutla birleşmeyi arzuluyor olabilirsiniz. Bunun bilinçaltınıza gömülebileceğini unutmayın, bu nedenle bu tetikleyicilere dikkat edin.

Terazi Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu gece, ilham ve aksiyon dolu bir günün ardından biraz zihinsel hokkabazlık yapmaya hazır olun. Ama önce, sabah boyunca sizi taşıyacak bir amaç duygusuyla – bazı kesin olmayan içgörülerle birlikte – uyanacaksınız.

Terazi Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerine yeniden aşık olmaya hazır mısın Terazi? Güneş burcunuzda ve Jüpiter Kova’da üçgen açı yaptığından, şimdi mesleğinizde benzersiz ve yaratıcı bir şeyler yapmanın zamanı geldi. İş yerinizde benzersiz bir şey yaratma yeteneğinize tamamen güvenmenin zamanı geldi. Belki bu, kendi başınıza üstesinden gelebileceğiniz veya meslektaşlarınızın daha önce yaptığı gibi bir şey yapmadığınız bir projedir. İş yerinizde veya kariyer yolunuzda iz bırakmanın tam zamanı.

Fazladan iyi duyguların var – git bunu paylaşabileceğin başka birini bul.

Terazi Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Evren, çok sayıda hikayeyi hokkabazlık etme yeteneğinizi test ediyor, Terazi. Gereken tüm stres ve dayanıklılığın ortasında, kendinizi canlandırıcı, keyifli ve güzel bir zamana ihtiyaç duyuyor buluyorsunuz. Perşembe günkü gökyüzü, kendinizi daha fazla zorluğa teslim etmek yerine size neşe getiren şeylerle meşgul olmanızı teşvik ediyor. Daha sonra, Luna’nın değişim talep eden Uranüs ile hesaplaşması, samimi ortaklıklar için gerekli sarsıntıları getirebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.