Oğlak Haftalık Burç Yorumları (11 Ekim – 17 Ekim Haftası)

Oğlak burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası neler bekliyor? Oğlak burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 11 Ekim – 17 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, önümüzdeki yol engebeli olabilir. Oğlak, sadece dört tekerlekli olarak düşün.

12 Ekim Salı günü, kariyer evinizdeki Terazi burcundaki Merkür gerilemesi, risk alma evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Tam patronunuzun ofisine gidip zam talep etmeyi düşünürken, onun şehir dışında olduğunu görürsünüz. Bu, Evrenin sizi koruma şeklidir. Oğlak, bu, özellikle yüzleşmeler veya ültimatomlar içeren bir risk almak için iyi bir gün değil. Birisi blöfünüzü arayabilir.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru mistisizm evinizdeki Yay burcundaki Venüs, para evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün, sihir yoluyla eviniz için biraz refah enerjisini harekete geçirmek için iyi bir gün. Oğlak, biraz para toplayın ve yere oturup hedeflerinizi para için söylerken etrafınıza saçın. Büyümek için yeşil bir mum yak ve şimdi o Evrenin elinde.

Oğlak Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Satürn’ün 10 Ekim’deki doğrudan hareketi, taahhütte bulunduğunuz insanlar hakkındaki hislerinizi değiştirecek. Size yeterince ilgi göstermeyenlere zaman ayırmak yerine, yalnızca size %100 yatırım yapanlardan rahatlık ve hayranlık bekleyeceksiniz.

Bu, enerjilerini bir kişi olarak gelişmenize ve kendinizin en iyi versiyonu olmanıza yardımcı olmaya odaklamak isteyen insanlarla bağlantı kurmak ve onlarla çıkmak anlamına gelir. Kötü alışkanlıkları teşvik eden insanlarla bir durumdaysanız veya ilişki içindeyseniz, o zaman onları serbest bırakmanın zamanı gelmiş olabilir. Unutmayın, Satürn karmik bir gezegendir ve bununla birlikte kendinizi sizin seviyenizdekilerle hizalama sorumluluğu gelir. Bu enerjiyle uyumlu insanları arayarak en yüksek gücünüze yaslanmak çok önemlidir.

Sizi başarılı olmaya teşvik etmeyecek düşük titreşimli insanlara ayıracak zamanınız yok. Zaman zaman düşünceli olmanıza ve başkalarına daha fazlasını vermeniz gerektiğini hissetmenize rağmen, kalbinizin daha fazla kalp kırıklığını kaldıramayacağını ve enerjinizi sizi gerçekten önemseyen ve sizin için orada olmak isteyen insanlara odaklamanız gerektiğini unutmayın.

Oğlak Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlak, şimdi yaptığınız şey kariyerinizde ve mali durumunuzda kayda değer bir iyileşmeye yol açabilir. Buna göre hareket ederseniz, bu haftadan itibaren başarılı uygulamalar oluşturmaya başlayabilirsiniz.

10 Ekim Pazar günü, Satürn istasyonları değer ve para sektörünüze yönlendirilir. Gerileme döneminde, muhtemelen finansal iniş çıkışlar yaşadınız ve becerilerinizin işte değerli olup olmadığını merak etmiş olabilirsiniz. Mesleğinizde daha fazla para kazanmak için honlanmış becerilere sahip olmanız gerekip gerekmediğini merak etmiş olabilirsiniz. Artık Satürn doğrudan olduğuna göre, iş yerinizde benzersiz yeteneklerinizi kullandığınızda finansal açıdan inanılmaz derecede başarılı olduğunuzu görebilirsiniz. Özellikle geçiminizi sürdürmek için yeni bir bütçe bulmuşsanız, parayı nasıl idare ettiğiniz de olgunlaşmış olabilir. Ardından, 12 Ekim Salı günü ilk dördün, profesyonel kimliğinizde ihtiyacınız olan güveni size verebilir. Eğer değiştirmek istiyorsanız, ay bunu yapmanın tam zamanıdır.

Haftanın sonunda, güneş Jüpiter’i üçgen yapacak ve bu da kariyer yolunuzda bir tür finansal başarıyı işaret ediyor. Üçlü, kariyerinizdeki her türlü başarıyı, özellikle yeteneklerinize hitap eden yenilikçi veya sıra dışı başarıları güçlendirecektir.

Oğlak Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi haftanın en kolay günü olmayacak – aslında, günün çoğu sizi başka bir yerde olmayı dilerken bulacak. İyi haber şu ki, gün sonsuza kadar sürmeyecek ve insanlar önümüzdeki birkaç gün için oldukça talepkar olsa da, baş edemeyeceğiniz durumlar olmayacak. Hafta sonu geldiğinde, o kadar çok ivmeye sahip olacaksınız ki, hemen hemen her projeyi kolaylıkla bitirebileceksiniz. Resimde bir tatlı varsa, gözlerini kamaştıracaksın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.