Oğlak Haftalık Burç Yorumları (1 Kasım – 7 Kasım Haftası)

Oğlak burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası neler bekliyor? Oğlak burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 1 Kasım – 7 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta fırsatların kapısında duruyorsunuz. Oğlak, “Susam aç” der.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, Merkür Terazi burcunda, kariyer evinizde, para evinizde Jüpiter ile üçgen açı yaparak başlıyor. Bugün patronunuzla zam istemek için bir randevu alın. Patronu göremiyorsanız, şirketle geleceğiniz hakkında konuşmak için bir zaman ayarlayan bir e-posta gönderin. Oğlak, yeni bir iş arıyorsanız, özgeçmişinizi göndermek veya iş görüşmesi yapmak için harika bir gün.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Arkadaşlık evinizdeki Akrep burcundaki Mars, iş evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Oğlak, bugün bazı zamanlama sorunları olabilir. Bir arkadaşınıza taşınmalarına yardım edeceğinize söz verdiğinizde işe çağrılabilirsiniz. Ya da işinize kapılırsınız ve bir akşam yemeği partisine geç kalırsınız. Gözünüzü saatin üzerinde tutun ve kendinize bir ping hatırlatıcısı ayarlayın.

Oğlak Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

31 Ekim ve 1 Kasım’da, Başak ayı, haritanızın maneviyatı yöneten sektörünü harekete geçirirken, evrenden eşzamanlılıkları ve işaretleri izleyin. Son zamanlarda kalp meselelerinde çitin üzerinde sallanıyorsanız, şimdi evrenden rehberlik istemek için iyi bir zaman olacaktır. Bu arada, yönetici gezegeniniz Satürn ve Luna arasında faydalı bir üçgen açı yapacak ve bu, yeni romantik bağlantıların kapılarını açabilecek.

Dördüncü aydaki yeni ay, haritanızın topluluğu yöneten bölümünü harekete geçirecek ve sizi yeni insanlarla tanışmaya zorlayacak. Bu titreşimler, özel ilgi gruplarına dahil olmak için mükemmeldir, bu da o özel kişiyi bulmanıza kesinlikle yardımcı olacaktır. Ayaklarınızı yerden kesen biriyle tanışmasanız bile, şu anda arkadaş ağınızı güçlendirmeniz size iyi gelecektir.

Aşkın ve romantizmin hükümdarı Venüs, beşinci gün burcunuza girerek gardınızı biraz düşürmenize yardımcı olacak. Bu titreşimler sizi başkalarına karşı yumuşatmaya yardımcı olacak ama aynı zamanda önümüzdeki birkaç hafta boyunca romantizm için bir mıknatıs görevi görecek. Bununla birlikte, şu anda sağlıklı bir bağlantı geliştirmenin temelinde öz bakım olacak, bu nedenle kendinizi şımartmak için bolca zaman ayırdığınızdan emin olun!

Oğlak Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlak, kariyeriniz, paranız ve ağ oluşturma olanaklarınız başarı için sıralandığından Kasım ayının ilk haftası umut verici görünüyor!

31 Ekim Pazar gününden itibaren, aksiyon odaklı Mars stratejik Akrep burcuna geçtiğinde, ağınızı genişletmek ve profesyonel hayallerinizi gerçekleştirmek için kendinizi daha hırslı hissedebilirsiniz. Akrep enerjisi, hesaplanmış bir oyun planı oluşturmak için mükemmeldir! Bu arada Merkür Pazardan Pazartesiye Jüpiter’i üçgen yapacak. Bu güzel hava üçlüsü, başarılarınızdan ve kariyerinizdeki statünüzden yararlanmaya odaklanmıştır. Mesleğinize katkılarınız için takdir alabilirsiniz. Tanınma birçok biçimde olabilir, ancak bunun kariyer yolunuzda ne kadar değerli olduğunuzu göstereceğini bilin. 4 Kasım Perşembe günü, Akrep burcundaki yeni ay, kariyeriniz için yeni özlemler, hayaller ve dilekler sergilemek için mükemmeldir. Ayrıca yeni profesyonel bağlantıları ortaya çıkarmak veya ağınızı genişletmek için ideal bir ay olabilir.

5 Kasım Cuma gününe kadar Venüs burcunuza girecek ve Merkür Akrep burcuna girecek. Venus, profesyonel ağ oluşturma için mükemmel olan kolay ve çekici bir şekilde karşılaşmanıza yardımcı olacaktır. Merkür’ün zihinsel güçleri, yeni ay hedefleriniz ve tezahürlerinizde ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir!

Oğlak Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

You’ve always known it’s true: Perseverance is sexy, and ambition can often lead to romance. You’re preoccupied with details and responsibilities on Monday, but don’t be surprised if that focus leads to flirtatiousness toward the middle of the week. Even when you’re getting things done, you’re fun to be around — and that’s both inspiring and attractive. On Thursday and Friday, you might find that you’re getting the kind of attention you don’t want from flighty people who can’t stop gabbing — so cut to the chase! This weekend, confront new changes head-on.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.