Oğlak Burç Yorumları 26 Ekim 2021

Oğlak burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 26 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci eviniz boyunca parıldamaya devam ediyor, ancak aynı anda duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek. Oğlak, gerçekten nasıl hissettiğini anlatmakta zorlanıyor musun? Ne yazık ki kafa karışıklığı, bilinçsiz davranışla ilgili on ikinci evinizdeki Venüs ile merak uyandıran üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla anlaşılması zor Neptün arasındaki bugünkü kare ile vurgulanıyor. Daha parlak bir notta, bu süre zarfında, özellikle de ilişkilerinize yaklaşma şekliniz söz konusu olduğunda, bir dizi aydınlanma yaşıyor olabilirsiniz.

Oğlak Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

İçinde olmadığını sanan birkaç kişinin gözlerini kamaştıracaksın! Bir sürü iyi fikriniz var, ama şimdi bir çifte odaklanmanın ve kendinizi gerçekten takip etmeye zorlamanın zamanı geldi. Diğer tarafta inanılmaz bir özgüven patlaması yaşayacaksınız.

Oğlak Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, iş yerinde sohbet etmek için özellikle stresli bir gün olabilir. Bugün Venüs kareden Neptün’e geri giderken, içsel düşüncelerinizi ve duygularınızı ifade etmekte sorun yaşayabilirsiniz. Venüs, bilinçaltınızı etkileyerek yeni profesyonel fırsatlara yönelik taahhütlerinizi yansıtmanıza neden oluyor. Mesleki fırsatlarla ilgili şikayetlerinizi veya endişelerinizi ilettiğinizde net olmayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın sizin bakış açınızı göremediğini veya nereden geldiğinizi anlayamadığını görebilirsiniz. Düşüncelerinizi başkalarıyla ifade etmek zor olabileceğinden, bunun yerine nasıl hissettiğinizi yazmayı deneyin.

Biri seni tutuyor. Bugün kim olduğunu öğren ve onlara yürüyüşe çıkmalarını söyle.

Oğlak Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak, ilişkilerin test ediliyor. Kontrolü gevşetmek zor olsa da, eldeki sürece teslim olmaya çalışın. Salı günü gökyüzü, hayali Neptün ile gerçekleri büken bir kareye kilitlenmiş sevgili Venüs’ü bulur. Bu güçlü eşleşme, idealist romantik koşullara olan ihtiyacınızı artırırken, ilişkilerde kendi kendini yitiren kalıpları gösterir. Bu etki altında puslu bir hayal dünyasına olan ihtiyacınızı benimseyin, ancak imkansız standartlar üzerinde savaşlar başlatmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.