Oğlak Burç Yorumları 22 Ekim 2021

Oğlak burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 22 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbini koluna takıyorsun ama avantajını kaybetmedin, Oğlak. Örneğin, ay, aşk, tutku ve kendini ifade etme ile ilgili flörtöz beşinci evinizden parlıyor ve aynı zamanda süreçte dönüştürücü Plüton ile tatlı bir üçgen açı oluşturuyor. Bekar, ezici veya tatlı arkadaşınıza zaten aşık olmuş, tutkularınızı ve cinsel arzularınızı gideren insanları, yerleri ve şeyleri bilinçli olarak arıyorsunuz. Büyük resmi gözden kaçırmayın; Luna’nın meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla sınırsız Neptün’e tatlı altmışlığı, ilişki dinamiklerine bir umut, fantezi ve telepati katmanı ekler.

Oğlak Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Unutmayın, çoğu yatırım uzun vadede ortaya çıkar. Şu anda arayışınıza çok fazla zaman ve enerji harcıyor olabilirsiniz, ancak hemen bir sonuç beklemeyin. Bu temettüleri daha sonra yolun aşağısında anlayacaksınız.

Oğlak Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, işte yaratıcılığınızdan nasıl yararlanabilirsiniz? Ay Boğa burcunda, yaratıcılığınızla temasa geçmeye önem veriyor. Bu ay enerjisinin yeni bir deyiş değeri olduğundan, işyerinizi veya devam eden bir projeyi güzelleştirmek isteyebilir. Çalışmaları sanatsal olarak yeniden hayal etmek için harika bir gün olabilir. İlham her yere gelebilir, özellikle de bu ay enerjisinin dünyevi temalarına dokunursanız. Dışarıda olmaktan veya yakın zamanda bir seyahatten ilham alabilirsiniz. Toprak tonları bile bir işyerine harika bir katkı sağlayabilir.

Bazı şaşırtıcı yerlerde ihtiyacınız olan gerçekleri bulacaksınız. Arka plan dosyalarını arayın.

Oğlak Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Oğlak, Cuma günü gökyüzünün altında biraz rahatlık geliştirmeyi hedefleyin. Size rahatlama, zevk ve neşe getiren gündeminize ne koyabilirsiniz? Ay’ın barış arayan Boğa’daki varlığı, kendinizi ifadenizi öne çıkaran ve iyi vakit geçirmenize yardımcı olan etkinliklerle yeniden bağlantı kurmanızı teşvik eder. Luna’nın çok sayıda pozitif kozmik bağlantısı, iyi hissetmeyi, ilham almayı ve değişiklikleri daha az dirençle benimsemeyi kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.