Oğlak Burç Yorumları 19 Ekim 2021

Oğlak burcunun 19 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 19 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 19 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 19 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 19 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 19 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 19 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkını kilit altında mı tutuyorsun, Oğlak? Venüs, kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci evinizi göz kamaştırırken, muhtemelen bir aşk ilişkisinin derinliklerini keşfediyor veya belki de normalden daha fazla içe dönük hissediyorsunuz. Bekar veya çoktan alınmış, kesin olan bir şey var: şimdilik her şeyi kendinize saklıyorsunuz. Sadece bir tür gizli buluşmaya dalma düşüncesi bile size kabul ettiğinizden daha fazla ilham veriyor. Daha da önemlisi, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi Luna, akşamın ilerleyen saatlerinde doygunluğunun zirvesine ulaşacak. Kalbiniz istediğini istiyor.

Oğlak Burcu 19 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir sonraki büyük hamlenizi yapmadan önce, planlamak için biraz zaman ayırın. Bir sonraki yönünüz hakkında iyi hissetmek istiyorsanız ekstra kesinliğe ihtiyacınız var. Etrafta sorun ve biraz araştırma yapın, ardından her şeyi ayrıntılı olarak anlayın.

Oğlak Burcu 19 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Uygun şekilde telafi ediliyor musunuz, Oğlak? Mars bugün Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, mevcut maaşınız perspektife giriyor. Kariyer hamlelerinizi düşünürken, maaşınız da dahil edilmelidir. Artış talep etme veya hatta daha iyi ödeme yapan pozisyonlar arama konusunda daha agresif olmanın zamanı geldiğinden, üçlü dikkatleri maaşınıza çekiyor. İşvereninizden maaşınızı gözden geçirmesini istemek garip veya zor gelebilir. Ancak üçlü, işinizde hak ettiğiniz şeyi istemek için ihtiyacınız olan zevki verecektir.

Dramanın hiçbiri senin hatan değil. Olayları kişisel algılamayın – çözümlere odaklanın.

Oğlak Burcu 19 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu, bugün çok ihtiyaç duyulan kesinti sürelerini geliştirmek için kendine izin ver. Ay, bencil Koç’tan geçerek yaşam alanınıza, aile bağlantılarınıza ve ilgilenmeniz gereken altta yatan duygusal sorunlara odaklanmanıza yardımcı olur. Luna’nın bağ oluşturucu Venüs ve inanç aşılayan Jüpiter ile uyumlu bağlantısı, aktivitelerinizi eve yakın ve onarıcı tuttuğunuzda iyi hissetmenizi kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.