Kova Haftalık Burç Yorumları (4 Ekim – 10 Ekim Haftası)

Kova burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası için burç yorumları neler? Kova burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası neler bekliyor? Kova burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 4 Ekim – 10 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kim olduğunuzu ve neye inandığınızı onaylıyorsunuz. Kova, maceranın başladığı an.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, Terazi burcundaki Merkür gerilemesi ile eğitim evinizde, kendi Kova burcunuzda ve güven evinizde Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bir şeyler öğretmek veya yayınlanmak için bir fırsatınız olabilir. Bu, işinizle bağlantılı olabilir ve kariyerinize gerçek bir destek verebilir. Kova, bir konferansta konuşmanız istenebilir veya sektörünüzde bir uzman olarak kabul edilebilirsiniz.

Haftanın ortasında, 6 Ekim Çarşamba günü, Terazi burcundaki Mars, kurallar ve düzenlemeler evinizde, evinizde ve ailenizde Uranüs ile kavuşum yapar. Kova, hayatınızın bir parçası kuralları çiğnemek, normları bozmak ve önyargılı fikirlere meydan okumaktır. Şimdi, bu evde oluyor. Ebeveynlerinize veya diğer aile üyelerinize farklı bir yaşam tarzı yaşamak istediğinizi söylüyor olabilirsiniz. Kova, bu taşınmak, ilişkileri değiştirmek veya kariyer yolunuzu değiştirmek anlamına gelebilir.

Kova Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kişisel görüşleriniz değişiyor ve ortaklığınızda yeni fikirleri denemeye daha açık olmanızı sağlıyor. Bir ilişkiye başlamaya veya daha derin bir düzeyde taahhütte bulunmaya karar verebilirsiniz. Hangi yönü seçerseniz seçin, yolda esnekliğe ve akıcılığa sahip olduğunuzdan emin olun (fikrinizi değiştirmeye karar verirseniz).

Unutmayın, 6 Ekim’deki Terazi yeni ayı, ucube bayrağınızı dalgalandırmanız için iyi bir zaman! Dışarıdaki tüm bekarlar için, bu tavsiyeyi kalbe alın: Normların dışına çıkın ve aşk, flört ve istediğiniz partner türü söz konusu olduğunda yenilikçi yaratıcı fikirlerinizi taahhüt edin. Artık evde oturup basit olmayacaksınız. Artık daha keskin ve tuhaf duygularınızı özgürce kucaklayabilirsiniz.

Arkadaşların da yeni seni sevecek ve saygı duyacak! Şu anda macera ve değişim için can atıyorsunuz. Karantinaya hapsolmaktan emo erimesi yaşamak yerine, evinizde küçük bir konaklama planlayın. Hala yazı özlüyorsanız, dalgalı ritimleri dinleyin, iPhone’unuza bir plaj ekran koruyucusu koyun ve kendi koltuğunuzun rahatlığında tropik kokteyller için. Dinlenirken hoşlandığın kişiyi şirkete davet et.

Kova Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının ilk haftası, ileriyi planlamak için harika olabilir! Kova, kariyer yolunda ne deneyimlemek istiyorsun?

Hafta, 3 ila 4 Ekim Pazartesi günleri arasında Merkür geri giden Jüpiter üçgeni ile başlar. Bu geçiş, özellikle seyahat etmek veya iş için yeni bir şeyler öğrenmek istiyorsanız, büyük resim düşünmek için mükemmeldir. Bir sonraki hareketiniz için beyin fırtınası yapmak için bu geçişi kullanın!

6 Ekim Çarşamba gününe kadar, bir sonraki profesyonel hareketinizi sergilemek için astrolojik güce sahipsiniz. Bu günde, Terazi’deki yeni ay, seyahat, deneyimler ve eğitim için altı aylık bir olasılıklar portalı açacak. Şimdi birkaç profesyonel hedef belirleme zamanı. Yolunuzu ilerletmek için yeni bir şeyler öğrenmek ister misiniz? Kariyeriniz için seyahat etmek ister misiniz? Yolunuzdaki bir sonraki hamlenizin ne olduğunu düşündüğünüzde bu soruları düşünün.

Kova Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında, hayatınızda sizi şaşırtacak ve birkaç gün boyunca bu yönü kurcalamaya devam etmenizi sağlayacak bir model görmeye başlayacaksınız. Çok şey öğreneceksiniz ve büyük olasılıkla hafta ortası gelecek bir değişime hazır olacaksınız. Kendinizi büyük ölçüde zorlamanız gerekecek, ancak buna kesinlikle değecek. Hafta sonu sizin için neredeyse mükemmel olacak – özellikle de aşkı arıyorsanız. Sizinle birden fazla düzeyde rezonansa giren yeni biriyle tanışmak için harika bir zaman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.