Kova Burç Yorumları 26 Ekim 2021

Kova burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 26 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar ya da zaten romantik bir bağlantı içindesiniz, gerekli değişiklikleri yapmaya hazırsınız Kova. Şimdi, ay sorumlu altıncı sağlıklı yaşam eviniz, günlük ritüelleriniz ve durum tespiti yoluyla yolculuğunu tamamlamadan önce, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla isyankar Uranüs ile uyumlu bir hizalanma oluşturacaktır. Yaşam alanınızı yenilemek veya belki bazı şeyleri biraz değiştirmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz, bu nedenle tatlı arkadaşınıza sonbahar temizlik çılgınlığı konusunda bir fikir verin. Her iki durumda da, Venüs’ün yakalanması zor Neptün’e karesi, sınır belirleme için büyük bir kırmızı bayraktır; büyük resmi gözden kaçırmayın.

Kova Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Sonunda yeni bir bölgeye taşınmış gibi hissedebilirsiniz. Küçük bir şey yerini büyük bir şeye bırakır ve hayatınız asla eskisi gibi olmaz. Bir süre bu pembe bulutun üzerinde kalın – heyecan yakın zamanda kaybolmayacak.

Kova Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki özlemlerin mümkün mü, Kova? Bugün Venüs kareden Neptün’e geri giderken, mali durumunuz ve değeriniz profesyonel ağınız ve hayallerinizle tam olarak uyumlu değil. Mesleki özlemlerinizin değerli olduğuna kendinizi ve başkalarını ikna etmekte zorlanabilirsiniz. Belki imkansıza yakın ya da alanınızdaki diğerlerinden farklı bir şey yapmayı hayal ediyorsunuz. Ağınızın rüyalarınızdaki değeri sizin gördüğünüz gibi görmemesinin nedeni bu olabilir. Destek eksikliğinin moralinizi bozmasına izin vermeyin! Doğru destek sizin için orada olacak.

Halkın gözüne girin ve değerinizi gösterme fırsatına hazır olun.

Kova Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Kova olarak, sizin için sevdiğiniz ve güvendiğiniz destekleyici bir arkadaş grubuna sahip olmaktan daha fazla bir şey ifade etmez. Salı günü gökyüzü, en yakın ilişkilerinizi yeni bir ışık altında yeniden değerlendirirken, topluluk duygunuzu mikroskop altına alıyor. Aralıklı Neptün ile bağ kuran Venüs’ün karesi sınırları inceler ve idealizm yükselir, bu yüzden kime zaman ve enerji harcadığınıza dikkat edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.