Kova Burç Yorumları 22 Ekim 2021

Kova burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 22 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Sezgilerin kelimelerden daha güçlü, Kova. Tek yapman gereken dikkat etmek. Bu arada, ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizi, evinizi, ailenizi ve en içteki duygularınızı tutuşturmaya devam ederken, aynı anda gizli on ikinci kapanış eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla için için yanan Plüton ile uyumlu bir üçgen oluşturur. Bekar ve birini mi arıyorsunuz? Potansiyel müşterilere, anlaşılması zor ve mistik bir renk kombinasyonu veriyorsunuz. Bu, özellikle, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla Luna’nın rüya gibi Neptün’e altmışlığı göz önüne alındığında doğrudur. Ne kadar çekici olduğuna ve denemeden şaşıracaksın.

Kova Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün alışılmadık bir yöne gidin ve ne tür harika türleri araştırdığınızı görün. Kendinizi harika hissediyorsunuz ve sadece parlak iyi hislerle ışıldıyorsunuz ve topluluğunuza yeni bir kan getirmeye hazırsınız.

Kova Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Hafta sonu daha başlamadı mı Kova? Ay dünyevi Boğa burcundayken, ev ve aile sektörünüz odaklanmaya başlıyor. İş gününüzü erken bitirmek isteyebilir veya hatta evden çalışmayı düşünebilirsiniz. Sonuçta, bu ay enerjisi, yoğun bir çalışma haftasından sonra evde dinlenmek için mükemmeldir. Erken çıkamıyorsanız veya uzaktan çalışamıyorsanız, son iş gününüzü bitirdikten sonra ödülünüz olarak eve gitmeyi düşünün. Sadece ay enerjisinin işten uzakta rahatlatıcı bir hafta sonu vaat ettiğini bilin.

Daha topraklanmış hissetmek için toprakla yeniden bağlantı kurun ve yeni bir bahçe projesi başlatın.

Kova Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Oynamak için dışarı çıkmadan önce biraz daha münzevi zamana ihtiyacın var, Kova. Son birkaç gün sabrınızı test etti ve zihinsel ve duygusal stresinizi artırdı, bu da temelinizi bulmanızı ve kendinize karşı önce şifa veren bir tutumu benimsemenizi kritik hale getirdi. Ay, basitlik arayan Boğa’nın içinden geçerek aile bağlarının tadını çıkarmanızı ve ev ortamınızı güzelleştirmenizi hatırlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.