Kova Burç Yorumları 17 Ekim 2021

Kova burcunun 17 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 17 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunu 17 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 17 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 17 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 17 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Savvy Mercury, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci romantik evinizi yönetiyor, ancak egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla gerilemeye devam ediyor. Senden uzakta olan birine mi aşık oluyorsun, Kova? Bekar veya zaten alınmış, eski bir sınıf arkadaşına rastlayabilir veya çevrimiçi biriyle eşleşebilirsin, ama dahası var. Merkür gerilemesi, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve anında değiş tokuşlar aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a bir muhalefet yapacak. Bu da, rahat olsanız da olmasanız da, diğer inanç sistemlerine ve felsefelere yer açmanız için sizi zorlar. Hepimiz devam eden bir işiz.

Kova Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün bir denge kurun. Büyük değişiklikler kapıda — bu, yenilikçi, mutlu tarafınız için harika bir haber. Ancak daha sadık, güvenilir tarafınız için endişe verici bir haber olabilir. Doğada uyum bulacaksınız.

Kova Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Hafta sonu bitmek üzere olsa bile, profesyonel yeteneklerinizle ilgili endişeleriniz olmayabilir, Kova. Terazi burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapar ve bilinçaltınızda biraz gerginliğe neden olur. Özellikle onu destekleyecek deneyimlere ve eğitim fırsatlarına sahipseniz, mesleğinizde ustalıktan daha fazlası olabilirsiniz. Ancak bugünün karesi, mesleğinizde becerilerinizin yeterli olmadığına dair hafif bir endişeye işaret ediyor. Becerilerinizin az gelişmiş olduğunu düşünüyorsanız, kendinizi eğitsel olarak yenilemeyi veya yeni bir şeyler öğrenmeyi düşünebilirsiniz. Ne olursa olsun, işyerine katkınızdan emin olun!

Sabit fikirler bugün sizi fazla uzağa götürmez. Zihninizi açın ve vahşi kavramları kabul etmeye çalışın.

Kova Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Her şeyi tek başına üstlenmek zorunda değilsin Kova. Kendine odaklı güneş, dönüşüm arayan Pluto’ya meydan okurken, Pazar günü gökyüzünün altında duygusal olarak zorlayıcı bazı materyallerle kafa kafaya uğraşıyor olabilirsiniz. Bu güçlü gezegen eşleşmesi, ilerleme yolunda hangi kendi kendini sabote eden kalıpların hala ayakta olduğunu belirleme konusunda size rehberlik ediyor. Düşüncelerinizi düzenlemenize yardımcı olacak sağlıklı bir çıkış noktası bulun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.