Kova Burç Yorumları 14 Ekim 2021

Kova burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 14 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, bugünün astrolojisi, hazır olsanız da olmasanız da, “herhangi bir kısıtlama yok”. Örneğin, ay burcunuzdaki yolculuğunu tamamlamadan önce, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, en içteki hisleriniz ve erken temelleriniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile çatışacak. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantı içinde olun, bir enerjiyi canlandırıyor ve yine de içinizde tamamen farklı hissediyor olabilirsiniz. Gerçeğinizi söylemekten kasten kaçınıyor musunuz? Başka bir notta, Luna’nın romantik beşinci aşk eviniz aracılığıyla geri giden Merkür ile üçgen açı yapması, sizi aşk dilinizi ve kalbinizin arzularını çevreleyen temaları yeniden ziyaret etmeye teşvik ediyor. Kapanma olasıdır.

Kova Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Zıt kutupların olduğu bir gün, bu yüzden evden çıkmadan önce biraz zihinsel esneme yapın. Güne başlarken manyetizmanız güçlü, bu yüzden bu sabah mısır gevreğiniz bitmiş olsa bile flört etmekten çekinmeyin. Bugün ilerleyen saatlerde, ampirik soruşturmaya geri dönüş bekliyoruz.

Kova Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda seni kalıcı olarak etkileyen ne oldu Kova? Terazi burcundaki güneş bugün Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, seyahat ve eğitim fırsatlarınızın mesleki gelişiminizde ve kimliğinizde nasıl bir rol oynadığını düşünmek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi mesleğinizde ilerlemek için becerilere dönüştürdüğünüz için, eğitim yolculuğunuz kariyer yolunuzda bir rol oynamıştır. Profesyonel yolculuğunuzun ve derslerinizin sizi nereye götürdüğüne minnettarlığınızı ifade etmek için harika bir gün olabilir!

Cızırtılı bir ilişkiyi hatırlamak, mevcut bir romantizme biraz kıvılcım eklemeniz için size ilham verir.

Kova Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kendine ne zaman nazik davranacağını bilmek senin için zor, Kova. Mantığı diğer tüm ihtiyaçlarınızın üzerine koyma eğilimindesiniz! Perşembe günkü gökyüzü, ay burcunuzda dolaşırken sonuçta yalnızca insan olduğunuzu hatırlatır. Luna’nın buradaki varlığı, kendinizi şımartmayı, sağlığınızla yeniden bağlantı kurmayı ve bağımsızlık duygunuzu yeniden canlandırmayı teşvik eder. Ay’ın Uranüs ile olan çekişmesi, ülke cephesinde plan değişikliklerine neden olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.