Koç Burç Yorumları 22 Ekim 2021

Koç burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 22 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir zamanlar olduğunuz kişi değilsiniz ve bu değişiklikler mevcut realitenize yansıyor, Koç. Şimdi, ay, duyusal güdümlü Boğa ve istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri ile yolculuğunu tamamlamadan önce, dünyadaki otorite ve itibarın onuncu evi aracılığıyla dönüştürücü Plüton ile dönüştürücü bir üçgen oluşturacak. Bekar? Uzlaşmaya hazır mısın? Başka bir notta, gezegen yöneticiniz Mars, güç merkezi Pluto ile çatışmaya devam ediyor, bu yüzden dürtülerinize boyun eğmemeye çalışın. Luna’nın rüya gibi Neptün’e altmışlığı sizi sürece güvenmeye ve sezgilerinizi takip etmeye teşvik ediyor.

Koç Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Momentum şu anda sizin tarafınızda — bu yüzden bir süredir ortalıkta dolaşıp durduğunuz o çılgın fikre başlamak için harika bir zaman, özellikle de bir ya da iki arkadaşınızı gezintiye çıkarabiliyorsanız.

Koç Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Yaşasın, nihayet Cuma! Ama hafta sonunuz başlamadan önce işinizi bitirmeniz gerekiyor, Koç. Neyse ki, ay dayanıklı ancak güdümlü Boğa burcundadır ve başladığınız işi parasal bir bakış açısıyla bitirmeniz için sizi teşvik eder. Hafta sonu planlarınıza kıyasla işiniz sıkıcı olsa bile, ay enerjisi odaklanmak için mükemmeldir. Gözünüzü ödülde tutarak -ödül sizin maaşınızdır- iş gününüz boyunca görevinize devam edebilirsiniz. Ay tutulması, üstesinden gelinmesi gereken en önemli görevlere odaklanmanıza da yardımcı olabilir.

Sevilen birinin sağlık endişeleri, gecikmiş bir muayene planlamanız için size ilham vermelidir.

Koç Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Odağınızı kanatlarda beklettiğiniz yeteneklere yönlendirin Koç. Cuma günü gökyüzü, Ay pratik Boğa boyunca ilerlerken dünyaya sunacak özel bir şeyiniz olduğunu hatırlatmak için çalışır. Luna, ilham veren enerji ve kendinizi kolaylıkla yenileme yeteneği sunan çeşitli destekleyici yönlerden hoşlanır, bu da kendinizi üretken çabalara uygulamak için ideal bir gün haline getirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.