Koç Burç Yorumları 20 Ekim 2021

Koç burcunun 20 Ekim 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 20 Ekim 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunu 20 Ekim 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 20 Ekim 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 20 Ekim 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç burcunuzda bugünün dolunayına ek olarak, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan güneş, uyum arayan yedinci evinizdeki yolculuğunun ortasında güç merkezi Plüton ile çatışacak. İster kararlı bir ortaklık ve/veya romantik bir durum gemisi olsun, güneşin dönüştürücü Plüton ile karesi potansiyel olarak sizinle önemli bir diğer kişi arasında bir irade savaşını tetikleyebilir. Hafifçe yürü. Güç ve kontrol temaları bu süre zarfında muhtemeldir. Neyse ki, güneşin şanslı Jüpiter ile üçgen açısı bir umut, inanç ve iyimserlik katmanı ekliyor, ancak bu enerjiyi olumlu bir şekilde kullanmak size kalmış.

Koç Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Tüm bu zorluklar ve hayal kırıklıkları bir sürükle, ama en azından durumun uzun sürmeyeceğini biliyorsun. Önünüzde çok fazla küçük engel var ve bugün hiçbir yere çabucak varamayacaksınız. Neyse ki yarın yol açılıyor.

Koç Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Mutlu dolunay, Koç! Dolunay bugün karşı burcunuz Terazi’de gerçekleşiyor. Gökyüzünde doruğa çıkarken, profesyonel yolunuzdaki sözleşmelerinize, taahhütlerinize ve ortaklıklarınıza yadsınamaz bir şekilde dikkat çekiyor. Bu ay, kariyerinizin böyle bir alanında başa gelen bir doruk noktası veya bölümü temsil ediyor. Şu anda bir ortaklığın tam bir döngüye girdiğini veya sözleşmeden doğan bir yükümlülüğün karşılandığını fark edebilirsiniz. Ayrıca belirli mesleki yükümlülükleri yerine getirerek mevcut iş yerinizde bir döngüyü kapatabilirsiniz. Potansiyel ortaklıklar veya ortaklık çatışmaları da bu zamanlarda sona erebilir.

İçinizdeki şef yemek pişirmek için can atıyor. İddialı bir menüde şansınızı deneyin.

Koç Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün köpüren güçlü duyguların içinde durun, Koç. Görkemli dolunay bugün burcunuzda çiçek açıyor ve sizi geride durma ve keşfettiğiniz mevcut ilişki hikayesini kabul etme fırsatına itiyor. Ortaklıklar kurmanın karmaşık iç işleyişi enerjinizi emdi, ancak bugünün ay tutulması sizi bireyselliğinize enerji göndermeye teşvik ediyor. Başkaları söz konusu olduğunda enerjinizin ne kadarını feda etmeli veya paylaşmalısınız?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.