İkizler Haftalık Burç Yorumları (4 Ekim – 10 Ekim Haftası)

İkizler burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası neler bekliyor? İkizler burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 4 Ekim – 10 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, enerji patlamaları aynı anda birkaç yöne gitmenizi sağlayabilir. İkizler, gerçek ilerleme kaydetmek için kendinizi bir hedefe doğrultun.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, Merkür’ün Terazi burcunda, romantizm evinizde, macera evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aşk aniden ve tantana olmadan hayatınıza geri dönebilir. İkizler, bu geçmişten tanıdığınız biri olabilir. Ya da size daha önce sevdiğiniz birini hatırlatan biri olabilir. Zaten bir ilişkiniz varsa, bu sadece hayatınızın kenarlarında uçuşan bir cazibe olabilir.

Hafta ortasında, 6 Ekim Çarşamba günü, Terazi burcundaki Mars, çocuklarınızın evinde, gölge benliğinizin evinizde Uranüs ile kavuşum yapar. Aynı gün Terazi burcunda yeni ay meydana geliyor. Bugün, sinyalleri karıştırmak oldukça kolay. Canavarlarla veya bir şeyleri kaybetmekle ilgili rahatsız edici bir rüya, muhtemelen gece geç saatlerde pizza veya çok fazla dondurmadan kaynaklanır (çok fazla süt içerir). Bugün rüyalarınızdaki rastgele düşüncelerin sadece beyninizin bir senaryo yazma yolu olduğunu kabul edin.

İkizler Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yaratıcı bir çaba, içinizdeki sanatçıyı kucaklamanıza izin veriyor. Kendi başına bir Van Gogh olmasanız bile, yine de eğlenecek ve karalamalar yaparak ve boyayarak bol bol güleceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle veya sevgilinizle resim yaparken bir kadeh şarap için. 6 Ekim Terazi yeni ayında ilişkinizin daha fazla çiçek açmasını sağlayan cilveli bir akşam geçirebilirsiniz.

Bu hava romantizm için mükemmel, İkizler. Aynı zamanda eşiniz tarafından sevildiğini ve değer verildiğini hissetmeniz için ayın en güzel anı. Bu nedenle, enerjiyi akıllıca kullanmak ve boş yere boşa harcamamak önemlidir. Eğer hayatınıza bir balta girerse, konuyu takip etmek isteyip istemediğinize karar vermek size kalmış. Dünyalarında neler olup bittiğini görmek için onlarla görüşmek isteyebilirsiniz, ancak bunun mevcut durumunuzu ve ilişkinizi etkileyebileceği konusunda uyarılmalıdır.

Ayak parmaklarınızı suya sokmak istiyorsanız dikkatli olun. İletişimi dostça tuttuğunuz ve kendinizi flört etmeye kaptırmadığınız sürece eski hayaletlere merhaba demekte bir sorun yok. Bunu yaparsanız, yoğun bir aşk üçgeni yaratacaktır.

İkizler Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının ilk haftası hayatınızda neşeyi ön planda tutuyor İkizler! Profesyonel olarak ciddi ve profesyonel olarak yaratıcı olmak arasındaki dengeyi bulmak için bu haftayı kullanın.

Terazi liderliğindeki tüm geçişler, yaratıcılık arzunuzu harekete geçiriyor. Yaratıcılığınızın zirvesi 6 Ekim Çarşamba günü Terazi burcundaki yeni ayın altında. Cesur enerjinizi işinize daha fazla sokmak veya günlük işlerinizde yeni sanatsal aşılama yöntemlerini denemek istiyorsanız, şimdi bunlara öncelik vermenin tam zamanı. Sanatsal vizyonunuzu ve mutlu-şanslı kişiliğinizi iş yerinize getirme hedefini belirleyin.

Güneş Mars’la kavuşumda olduğu için böyle bir hedefi gerçekleştirme zamanı tüm hafta sürecek! Bu devam eden transit sayesinde özellikle üretken hissedebilirsiniz. Verimliliğiniz tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir, bu nedenle coşkunuz işyerinde bulaşıcıdır. 7 Ekim Perşembe günü Venüs Yay burcuna geçtiğinde, neşeli iş arkadaşları ve ekiplerle çalışmaya meyilli bile olabilirsiniz. Başarı vizyonunuzu sizinle aynı fikirde olan bir meslektaşınızla paylaşmak, işinizi olumlu yönde değiştirebilir.

İkizler Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Herhangi bir büyük karar vermeden önce bu hafta başında çalışanlarınızı dinleyin. Sizin için farkı yaratan, o kadar iyi tanımadığınız birinden gelen tek bir kelime olabilir. Çarşamba gününe kadar, farkına varmadan gizlice girdiğiniz sınırlar olduğunu göreceksiniz – bu yüzden onları aşmanın yollarını bulmaya hazır olun. Bu hafta sonu pozitif enerjiyle dolup taşacaksınız ve sizi çok daha iyi tanımak isteyen biriyle derin bir sohbete dalacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.