İkizler Burç Yorumları 26 Ekim 2021

İkizler burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 26 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna’nın istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinizden geçişinin ortasında, zevk arayan beşinci aşk, tutku ve kendini ifade etme eviniz aracılığıyla anlayışlı gezegen hükümdarınız Merkür ile çatışacak. İkizler, zamanınıza ve enerjinize kimin ve neyin layık olduğunu biliyorsunuz, ancak romantik cazibelerinizi de inkar edemezsiniz. Tutkularınızı evcilleştirmenin birçok farklı yolunu düşünüyor olsanız da, bugünün belirsiz Venüs-Neptün karesi kaotikten başka bir şey hissetmiyor. Aşk gezegeni, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin üzerinde gezinirken ve Neptün onuncu itibar evinize sis getirirken, yüzeysellikleri ve/veya statükoyu vurguluyor olabilirsiniz.

İkizler Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

İşler sıkıcı hale gelirse, yeni birini çağırın! Ve Tanrı aşkına, adamların olmadan hiçbir yere gitme. Herhangi bir tehlikede olduğunuz için değil, bir grubun parçası olarak bin kat daha fazla eğleneceğiniz için.

İkizler Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Mevcut profesyonel taahhütleriniz ve ilişkileriniz genel vizyonunuza uyuyor mu, İkizler? Bugün Venüs geri giden Neptün ile kare açı yaptığından, taahhütlerinizde ve kariyerinizde biraz gergin bir çatışmaya neden olurken bunu merak ediyor olabilirsiniz. Mükemmel bir dünyada, tüm ortaklarınız, sözleşmeleriniz ve anlaşmalarınız kariyerinizde ilerlemenizi sağlar. Ancak, iş arkadaşlarınızdan karşılıklı desteğiniz yoksa veya sözleşmeler profesyonel potansiyelinizi kısıtlıyorsa durum böyle olmayabilir. Neyse ki, kare aynı zamanda bir editoryal zihniyeti de gösteriyor, bu yüzden taahhütlerinizi kariyer yolunuza göre ayarlamanın zamanı gelmiş olabilir.

Bir yaşam testi için bolca ipucu var – noktaları birleştirin ve başarılı bir şekilde geçeceksiniz.

İkizler Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı gününün sisli kozmik manzarası İkizler altında net bir şekilde görmek zor. Manyetik Venüs, bugün gerçekliği çözen Neptün ile kafa karıştıran bir dalgaya sürükleniyor ve kalbin meseleleri etrafında fantastik bir pus yaratıyor. Bu enerji, müzik ve film yoluyla fantezilerde kaybolmak söz konusu olduğunda keyifli olabilir, ancak gerçek zamanlı ilişkileri bir ideale ulaşamazlarsa yoğun eleştirilere maruz bırakabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.