İkizler Burç Yorumları 21 Ekim 2021

İkizler burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 21 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, harekete geçmek için sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz. Örneğin, ay, kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle parıldamaya devam ediyor, ancak sonunda asi Uranüs ile çarpışacak. Tek veya daha önce alınmış, bu, özellikle üçüncü göz çakranızla çalışanlarınız için önemli miktarda içgörü ortaya çıkarabilir. Rüya günlüğü tutmak mı? Var olun ve dikkat edin. Aşkla ilgili romantik beşinci evinizdeki Mars ile samimi birlikteliklerden oluşan sekizinci evinizde için için için yanan Plüton arasında bir kare, romantik arzularınız ile önemli bir ortaklığın temeli arasında gerilim yaratır.

İkizler Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Sohbeti minimumda tutun ve bugün yapılacaklar listenizdeki işaretli onay işaretlerinin sayısını en üst düzeye çıkarın. Herkes aksiyondan bir parça ister ve rekabeti savuşturduğunuz için şanslısınız.

İkizler Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Ciddi mi sosyal mi, İkizler? Mars bugün Plüton ile kare açı yaptığından, iş gününüz garip bir iş ve oyun akışı olabilir. Mars tamamen sosyalleşmek ve çevrimiçi ve çevrimdışı bağlantı kurmakla ilgilidir. Potansiyel bir tutku projesi hakkında fazladan konuşkan veya heyecanlı hissedebilirsiniz. Ancak Pluto daha ciddi, daha çok mevcut profesyonel girişimlerinizi zaman ayırmaya değecek şekilde radikal bir şekilde dönüştürmeye odaklanıyor. Sosyal kelebek ihtiyaçlarınızı karşılarken göreve devam etmekte zorlanabilirsiniz. Bugün her iki dünyanın da en iyisine sahip olmanın bir yolunu bulmalısınız.

Meşgul kişilerle çevrili olmak enerjinizi tüketecektir. Bugün yalnız zamana ihtiyacın var.

İkizler Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İçe dönük ikizinizin bugün merkez sahneye çıkmasına izin verin, İkizler. Bugün yüzeye çıkmakta olan tüm güçlü duyguları sıralamak için biraz sessiz kalma süresine ihtiyacınız var. Perşembe gününün kozmik manzarası, özellikle kendi kendini yöneten Mars ile gerçeği ortaya çıkaran Pluto arasındaki kareden kaynaklanan çeşitli zorlu karşılaşmalara sahiptir. Sözsüz ilişki gerilimleri söz konusu olduğunda havayı temizlemeyi hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.