İkizler Burç Yorumları 14 Ekim 2021

İkizler burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunu 14 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 14 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 14 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Sezginize güvenin ve bunu günden güne değerlendirin İkizler. Ay, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinizi vurgulamaya devam ediyor. Bununla birlikte, asi Uranüs’e bir kare – gizli onikinci kapanış eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla – bir inanç sıçraması yapma arzusu ile bu süre zarfında yeniden ortaya çıkabilecek bilinçsiz kalıplar arasında sürtüşme yaratır. Bazılarınız sizden uzakta olan biriyle bağlantı kurarken, geri kalanınız bir sonraki hareketinizi düşünüyor olabilir. Her iki durumda da, kalbinin sesini dinlemen için çağrılıyorsun.

İkizler Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Herhangi bir şeye güveniyorsanız, iniş ve çıkışlarla dolu bir güne güvenin. Gün başlarken hayat kaotik olmaya devam ediyor. Bununla birlikte, tempo, gün ortası geldiğinde, ayakları boş ve süslü olmayandan şaşırtıcı derecede yavaş ve ölçülü bir şekilde değiştirdiğinizde biraz değişecektir.

İkizler Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bazı meraklı hava enerjisine adım atmanın zamanı geldi, İkizler. Bugün, Terazi’deki güneş, Jüpiter’i Kova’da üçgen yapıyor ve harika bir zeki ittifak oluşturuyor. Bu hareketli üçlü, mesleğinizde büyük resim zihniyetine sahip olmanızı istiyor. Ne yapmaktan hoşlandığınızı, nelerin kolay geldiğini ve ilginizi çeken şeyleri düşünün. Aklınıza ne geliyorsa, muhtemelen daha fazla geliştirebileceğiniz ve profesyonel gelişiminizi olumlu yönde etkileyecek bir şeydir. Yeteneklerinizi beceri olarak geliştirmenin zamanı gelebilir! Bunu yaparak, kariyerinizde çok daha fazlasını yapabileceğinizi görebilirsiniz.

Bugün yabancıların yanında tamamen flörtöz hissedeceksiniz. Onlara göz kırp ve gülümse!

İkizler Burcu 14 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İkizler olarak, doğal olarak bir ömür boyu öğrenmeye doğru çekilirsiniz. Ay, nesnellik arayan Kova ile dans ederken Perşembe günü gökyüzü size bu doğal merakı hatırlatıyor. Konfor alanınızdan çıkmak ve yeni arazileri keşfetmek için ideal bir gün – film izlemeyi, kitap okumayı, kurs aramayı düşünün. Luna’nın düzensiz Uranüs ile karesi daha sonra mavi içgörüleri merkez odak haline getirebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.