Haftalık Burç Yorumları (4 Ekim – 10 Ekim Haftası)

Haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, projeleri halletmek için çok fazla enerjiniz var. Ve etrafınızdaki yavaş insanlar için çok az sabır.

4 Ekim Pazartesi günü, ilişkiler evinizde Merkür’ün Terazi’de gerilemesi, arkadaşlık evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Koç, aklını geçmişinden birisinde bulabilirsin. Tesadüfen bugün, bu kişiyle iletişim kurabilirsiniz. Size sosyal medyadan ulaşabilirler. Sanki aynı anda birbirinizi düşünüyormuşsunuz gibi. Şimdi hala için için yanan bir ateş olup olmadığını hissedebilirsiniz.

Hafta ortasında, 6 Ekim Çarşamba günü, Terazi burcundaki Mars, denge evinizde, para evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yapıyor. Aynı gün Terazi burcunda yeni ay meydana geliyor. Koç, işiniz veya diğer yükümlülükleriniz nedeniyle zamanınızı parayla takas ediyor olabilirsiniz. Ancak zamanınızın bir kısmını parayla da geri alabilirsiniz. Bu, evde veya işinizde size yardımcı olacak birini işe almak için iyi bir zaman olabilir.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Boğa, bu hafta uzun vadede olumlu değişiklikler yapmaya odaklanıyorsunuz.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, sağlık ve esenlik evinizde Terazi’de Merkür gerilemesi ile, ilerleme evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Boğa, daha önce sahip olduğunuz sağlıklı bir alışkanlığa dönüyor olabilirsiniz. Şu anda, ham veganlığa olan ilginiz yeniden canlanmış olabilir veya günlük hareketlerinizi takip etmek için Fitbit’inizi bağlayabilirsiniz. Bahçenizden sebze konservesi yapıyor, sanal fitness seansları yapıyor veya Eye Yoga deniyor olabilirsiniz.

6 Ekim Çarşamba günü hafta ortasında, iş evinizdeki Terazi burcundaki Mars, güven evinizdeki Boğa burcunuzda Uranüs ile kavuşum yapıyor. Aynı gün Terazi burcunda yeni ay meydana geliyor. Bugün Boğa için uyumsuz bir enerji var. Bir gün izin almak veya en azından sizi rahatsız eden insanlardan kaçınmak isteyebilirsiniz. Genel olarak, sizi üzmek çok zaman alır, ancak bugün insanlar ekstra rahatsız edici olabilir. Hıçkırıklarınız yükseliyorsa, ona kadar saymayı ve nefes almayı unutmayın.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, enerji patlamaları aynı anda birkaç yöne gitmenizi sağlayabilir. İkizler, gerçek ilerleme kaydetmek için kendinizi bir hedefe doğrultun.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, Merkür’ün Terazi burcunda, romantizm evinizde, macera evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aşk aniden ve tantana olmadan hayatınıza geri dönebilir. İkizler, bu geçmişten tanıdığınız biri olabilir. Ya da size daha önce sevdiğiniz birini hatırlatan biri olabilir. Zaten bir ilişkiniz varsa, bu sadece hayatınızın kenarlarında uçuşan bir cazibe olabilir.

Hafta ortasında, 6 Ekim Çarşamba günü, Terazi burcundaki Mars, çocuklarınızın evinde, gölge benliğinizin evinizde Uranüs ile kavuşum yapar. Aynı gün Terazi burcunda yeni ay meydana geliyor. Bugün, sinyalleri karıştırmak oldukça kolay. Canavarlarla veya bir şeyleri kaybetmekle ilgili rahatsız edici bir rüya, muhtemelen gece geç saatlerde pizza veya çok fazla dondurmadan kaynaklanır (çok fazla süt içerir). Bugün rüyalarınızdaki rastgele düşüncelerin sadece beyninizin bir senaryo yazma yolu olduğunu kabul edin.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta enerji, geleceğiniz için bir fırlatma rampası olarak evinize odaklanıyor. Kanser, geri sayım başladı.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, evinizin ve ailenizin evinizde Terazi’de Merkür gerilemesi ile başlar, kaynaklar evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapar. Merkür geri harekette olduğuna göre, evinizin finansal bir kaynak olabileceği fikrini tekrar gözden geçiriyor olabilirsiniz. İpoteğinizi yeniden finanse etmeyi, boş bir oda kiralamayı veya garajınızda küçük bir işletme kurmayı düşünebilirsiniz. Artık bir planınız var ve şans sizden yana. Yengeç, başlamak için güzel bir gün.

Hafta ortasında, 6 Ekim Çarşamba günü, Terazi burcundaki Mars, vakıflar evinizde, gelecekteki evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Aynı gün Terazi burcunda yeni ay meydana geliyor. Gelecekteki bir meditasyon yapmayı düşünün. Zihninizin gözünde, bundan bir yıl sonraki zaman çizelgenizden çıkın ve hayatınızı görün. Yengeç, kendine aynı işe, aynı ilişkiye, aynı faturalara ve yükümlülüklere sahip olup olmadığını sor. Ve sonra kendinize neyi değiştirmek istediğinizi sorun. Bugün küçük değişiklikler gelecekte çok farklı bir hayat yaratabilir.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta çok fazla dur-kalk enerjisi var. Aslan, ayağını gazdan ne zaman çekeceğini bildiğinde en iyisini yaparsın.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, iletişim evinizde Terazi’de Merkür gerilemesi ile, ilişkiler evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Potansiyel bir ilişki ile bağlantı kurmak için pozitif enerji artık sizindir. Bu harika bir arkadaşlık, hatta romantik bir ortaklık olabilir. Hayatınıza birini eklemek istiyorsanız, yeni birine ulaşmak iyi bir fikirdir. Aslan, oldukça hoş bir yanıt alabilirsin.

Hafta ortasında, 6 Ekim Çarşamba günü Terazi burcundaki Mars, araç ve ulaşım evinizde, itibar evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Aynı gün Terazi burcunda yeni ay meydana geliyor. Aslan, bugün park etmeden önce dikkatli ol, çünkü sonunda bir bilet bulabilirsin. Dikkat işaretleri, özellikle geçici olanlar. Bir bildirimi yanlış okumak sizi zor durumda bırakabilir. Ve mümkünse, komşunuzla arabalarını nereye park ettikleri konusunda tartışmaktan kaçının.


Başak Burcu
Başak Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, iç enerji arzınıza dikkat edin. Başak, ne zaman ilerleyebileceğini ve ne zaman ara vermen gerektiğini biliyorsun.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, Merkür’ün Terazi burcunda geri hareketinde, para evinizde, iş evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Başak, bu yeni bir iş bulmak veya mevcut şirketinde daha iyi bir pozisyon almak için çok şanslı bir enerji. Özgeçmişinizin tozunu alın ve bugün yeni işler için başvurun. Veya Merkür geri harekette olduğundan, daha önce almadığınız pozisyonlara başvurmayı düşünün. Unutmayın, bugün şans sizden yana.

Hafta ortasında, 6 Ekim Çarşamba günü, Terazi burcundaki Mars, mülkünüzdeki evinizde, yasal konularda Uranüs ile kavuşum yapar. Aynı gün Terazi burcunda yeni ay meydana geliyor. Bugün mülk hatlarına bağlı zorlu bir enerji olabilir veya çim biçme makinenizi geçen yaz ödünç alan komşunuzdan geri almak zor olabilir. Başak, bugün tartışmalardan kaçının ve özellikle herhangi bir yasal karışıklıktan uzak durun.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta kabuğunuzdan çıkıyorsunuz. Aslında Terazi, çiçek açıyorsun.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü Merkür gerilemesi ile başlıyor, kendi burcunuzda ve güven evinizde, eğlence ve macera evinizde Jüpiter Kova’da üçgen açı yapıyor. Belki çok çalıştınız, ama şimdi eğlenceli bir şeyler yapmak için karşı konulmaz bir arzunuz var. Belki de yaz boyunca tatile gitmediniz ve kendinizi kaçırmış gibi hissediyorsunuz. Terazi, kendinize bir gezi rezervasyonu yapmak veya en azından birkaç günlüğüne işten kaçmak için harika bir zaman.

Haftanın ortasında, 6 Ekim Çarşamba günü, fiziksel evinizdeki Terazi burcundaki Mars, mahremiyet evinizdeki Uranüs ile kavuşum yapıyor. Cinsel bir karşılaşma (veya birinin düşüncesi) ani bir formda kalma arzusuna ilham verebilir. Terazi, kişisel bir antrenör tutuyor veya egzersiz ekipmanı sipariş ediyor olabilirsiniz. Öte yandan, ışıkları kısabilir ve bunun için gidebilirsiniz.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta ruhsal yönünüzle temas halindesiniz. Akrep, melekleriniz ve rehberleriniz sizinle birlikte yürüyor.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, Merkür Terazi burcunda geri giderken, sezgi evinizde, atalarınızın evinizde Jüpiter’in Kova’da üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, meleklerin varlığını hissedebilir veya rehberleriniz tarafından ziyaret edilebilirsiniz. Bu, bir vizyon arayışı, seans yapmak veya diğer tarafa geçen akrabaları oturup hatırlamak için iyi bir gün. Akrep, bir mum yak ve Evrenin dinlediğini bilmesini sağla.

Hafta ortasında, 6 Ekim Çarşamba günü Terazi burcundaki Mars, perde arkasında çalışma evinizde, ortaklıklar evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Başkaları işbirliği yapmanızı isteyebilir, ancak bugün kendi düşüncelerinizde olmayı ve dikkat dağıtıcı şeylerden uzak durmayı tercih edersiniz. Evrenden aldığınız bazı mesajları işlemek için biraz yalnız zamana ihtiyacınız olabilir. Akrep, bugün kendine biraz boşluk ver.


Yay Burcu
Yay Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Eski arkadaşlar geri döner ve yeni ilişki fırsatları mümkündür. Yay, bu hafta popülersin.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü dostluk evinizde Terazi burcundaki Merkür gerilemesi, iletişim evinizde Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Ülkenin diğer tarafında (veya dünyanın diğer tarafında) yaşayan bir arkadaşınızdan haber alabilirsiniz. Konuşmayalı yıllar olmuş olabilir ve birdenbire sanki hiç zaman geçmemiş gibi sohbet etmeye başlıyorsunuz. Yay, onları yakalamak ve ne yaptıklarını öğrenmek iyidir. Ve ziyaret etmek için bir davetiye alabilirsiniz.

6 Ekim Çarşamba günü hafta ortasında, Terazi burcundaki Mars, teknoloji evinizde, iş evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bu inişli çıkışlı bir durum ve işte yeni bir yazılım platformu veya olması gerektiği gibi çalışmayan bazı ekipmanlardan dolayı oldukça sinirli olabilirsiniz. Sonunda teknisyene ulaştığınızda, sorun sihirli bir şekilde kendi kendine çözülür. Her şey yolunda gidiyor ama şimdi arabanızın anahtarlarını bulamıyorsunuz. Yay burcu, bugün sabır gerekecek.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gidebileceğiniz seçenekler ve farklı yönler var. Oğlak, dümeni sen almalısın.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, Merkür Terazi burcunda geri giderken, iş fırsatları evinizde, para evinizde Jüpiter Kova’da üçgen açı yapıyor. Yeni bir işe başlıyorsanız veya bir proje üstleniyorsanız, bu yön mükemmel bir zamanda gelir. Liderlik rolü talep etmek veya farklı bir departmana transfer başvurusunda bulunmak için iyi bir gün. Oğlak, bu pozitif enerjiyle iyi fırsatlar için tohumları ek.

6 Ekim Çarşamba günü hafta ortasında, Terazi burcundaki Mars, otorite figürleri evinizde, risk alma evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Belki de küçük yaşadığınızı ve çok dikkatli davrandığınızı düşünüyorsunuz. Cesur bir şey yapmaya hazır olabilirsiniz. Ama bunu yaptığınız anda, bir otorite figürü (veya sizin otoriteniz olduğunu düşünen biri) size “hayır” demek için dışarı fırlar. Evren size bir test getirdi ve planlarınıza gerçekten bağlı olup olmadığınızı soruyor.


Kova Burcu
Kova Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta kim olduğunuzu ve neye inandığınızı onaylıyorsunuz. Kova, maceranın başladığı an.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, Terazi burcundaki Merkür gerilemesi ile eğitim evinizde, kendi Kova burcunuzda ve güven evinizde Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bir şeyler öğretmek veya yayınlanmak için bir fırsatınız olabilir. Bu, işinizle bağlantılı olabilir ve kariyerinize gerçek bir destek verebilir. Kova, bir konferansta konuşmanız istenebilir veya sektörünüzde bir uzman olarak kabul edilebilirsiniz.

Haftanın ortasında, 6 Ekim Çarşamba günü, Terazi burcundaki Mars, kurallar ve düzenlemeler evinizde, evinizde ve ailenizde Uranüs ile kavuşum yapar. Kova, hayatınızın bir parçası kuralları çiğnemek, normları bozmak ve önyargılı fikirlere meydan okumaktır. Şimdi, bu evde oluyor. Ebeveynlerinize veya diğer aile üyelerinize farklı bir yaşam tarzı yaşamak istediğinizi söylüyor olabilirsiniz. Kova, bu taşınmak, ilişkileri değiştirmek veya kariyer yolunuzu değiştirmek anlamına gelebilir.


Balık Burcu
Balık Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, pozitif finansal enerji var. Balık, refah akışındasın.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, Merkür Terazi burcunda, kaynaklar evinizde geri giderken, maneviyat evinizde Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bir kredi veya finansman arıyorsanız, biraz para büyüsü yapmanın zamanı geldi. Balıklar, melekleriniz ve rehberleriniz size yardım etmek için bir araya geliyor, ancak manevi talebinizi resmi olarak yapmanız gerekiyor. Herkes gibi uygulamayı doldurmak yerine, uygulamanıza şanslı bir enerji vermek için önce metalik bir altın mum yakmayı düşünün. Pozitif para enerjisi getirmek için karşılama matınıza biraz tarçın serpin. Ardından başvuruyu tamamlayın ve gönderin.

6 Ekim Çarşamba günü hafta ortasında, Terazi burcundaki Mars, kolluk kuvvet evinizde, ulaşım evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bu, günümüzde zor bir enerjidir, özellikle araç kullanma, park etme ve her türlü ulaşım şekli etkilenebilir. Arabanızı terk ettiğinizde veya kendi mahallenizde yaptığınız yuvarlanma durağı için bir park cezası alabilirsiniz. Balık, bugün yanıp sönen ışıklar görebileceğin için gözlerini dikiz aynasında tut.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.